Ziare.com
Home > Personalitati > Ianos Szekely
Szekely, amenintat de conducerea Stelei

Joi, 07 Octombrie 2010, ora 20:37

Szekely, amenintat de conducerea Stelei

Ianos Szekely / Steaua

Presedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a declarat ca Janos Szekely va ramane la echipa a doua pana la finalul contractului, in cazul in care nu va accepta o reducere de salariu. "Clubul i-a oferit un salariu de 12.500 de euro lunar, adica 150.000 anual. Asta in afara primelor de joc si a celor de obiectiv. Eu cred ca este un salariu mai mult decat onorabil pentru Liga I. Salariul lui creste de la an la an, asa este contractul, iar noi vrem ca propunerea sa ramana pana in 2014. Or, el vrea o alta negociere la anul, accepta acest salariu doar pe 2010. El poate sa joace in continuare la Steaua II, iar clubul sa-i plateasca banii din actualul contract. Insa ce face ca fotbalist? Se rateaza la 27 de ani? Asta i-am si spus la discutii, l-am sfatuit parinteste. Cine il mai vede la echipa a doua? Nu-l va cumpara nimeni, nu va prinde nici nationala. Va lua mai multi bani, acesta-i singurul beneficiu. Trebuie sa inteleaga ca este o ...

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Ianos Szekely, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Ianos Szekely
Ianos Szekely
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ianos Szekely, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor