Cine sunt angajații companiei IBM care se pot întoarce la birouri din septembrie. De ce a fost luată această decizie

Luni, 16 August 2021, ora 07:54
2227 citiri
Cine sunt angajații companiei IBM care se pot întoarce la birouri din septembrie. De ce a fost luată această decizie
IBM este o companie tehnologică FOTO Unsplash.com

Compania de tehnologie IBM va permite revenirea la birouri doar a angajaţilor vaccinaţi împotriva Covid-19, începând din 7 septembrie, data stabilită pentru redeschiderea acestora, transmite Reuters.

Cu toate acestea, ”redeschiderea va fi doar pentru angajaţii complet vaccinaţi care aleg să vină la birou”, a declarat directorul pentru resurse umane Nickle LaMoreaux, într-un memoriu trimis angajaţilor.

Revenirea la creştere a cazurilor de Covid-19 în Statele Unite, din cauza variantei Delta, şi noile recomandări ale Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), care impun persoanelor complet vaccinate să poarte măşti, au determinat companiile să îşi schimbe planurile referitoare la întoarcerea în birou, vaccinări şi purtarea măştii.

De asemenea, firma de tehnologie le-a cerut angajaţilor să se vaccineze complet, alăturându-se altor mari companii de tehnologie care au impus acest lucru pentru a combate răspândirea virusului.

Joia trecută, Facebook a amânat data de revenire la birou pentru toţi angajaţii din SUA şi unii angajaţi internaţionali până în ianuarie 2022, în timp ce AT&T a declarat că va solicita angajaţilor din conducere să fie vaccinaţi înainte de a reveni la birou.

#ibm, #companii tehnologice, #reintoarcere birou septembrie, #angajati vaccinati anti COVID , #stiri IBM