Fiica lui Ilie Balaci o pune la zid pe Sorina Pintea: "Doamne, ce prostii a putut spune doamna aceasta"

Vineri, 26 Octombrie 2018, ora 09:53
20423 citiri
Fiica lui Ilie Balaci o pune la zid pe Sorina Pintea: "Doamne, ce prostii a putut spune doamna aceasta"

Fiica lui Ilie Balaci, Lorena, a rabufnit la adresa ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, pentru modul in care a reactionat dupa moartea tatalui ei.

Lorena Balaci e convinsa ca Sorina Pintea a profitat de moartea lui Ilie Balaci pentru a castiga imagine!

Reactia dura a Lorenei Balaci vine dupa ce ministrul Sanatatii a lasat sa se inteleaga ca familia ar fi cerut autopsia si examenul medico-legal.

"S-a spus ca familia ar fi cerut autopsia si examenul medico-legal. Nu a cerut familia acest lucru, asa este procedura. Peste un timp, ar fi putut aparea cineva care sa spuna ca i s-a pus ceva in apa si ca a fost omorat cu premeditare. Iar Parchetul ar trebui, intr-un astfel de caz, sa se autosesizeze si sa deschida un dosar. Am terminat 'Dreptul' si stiu ca pot aparea astfel de situatii. Facandu-se autopsia si stabilindu-se cauza mortii, se inlatura orice suspiciune, fiind vorba despre o persoana publica", a spus Lorena Balaci intr-un interviu acordat Libertatea.

"Nu ma faceti sa vorbesc aiurea, ca-mi vin toate cuvintele urate! Doamne, ce prostii a putut spune doamna aceasta! Noi, familia, n-am cerut nicio ancheta. Daca i-as intalni pe doctorii aceia de la SMURD, i-as strange in brate si le-as multumi. Au facut tot ce s-a putut. Cand a decis sa deschida ancheta respectiva, doamna ministru a urmarit sa-si faca reclama, sa se spuna ca munceste. Sa vada lumea ca lucreaza! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sanatate, ca pleaca lumea cu bacterii din spitale. Nici macar nu cred ca stie cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie. Vorbim de SMURD, nu vreo Ambulanta de judet. Mai repede de 4 minute insemna sa se teleporteze oamenii aceia! Daca este o institutie in tara asta in care am incredere, aia este SMURD! Oamenii aia s-au luptat doua ore cu Dumnezeu, ca sa-l tina pe tata pe lumea asta! L-au intubat, au facut tot ce a fost omeneste posibil. Am aflat ulterior ca elicopterul era pregatit, ca sa il aduca la Bucuresti, in caz ca il stabilizau si putea fi transportat", a adaugat aceasta.

Rezultatele preliminare ale anchetei in cazul mortii lui Ilie Balaci au relevat ca toate procedurile de interventie au fost respectate, iar ambulantele care au intervenit au fost dotate corespunzator.

Vezi: Rezultatele preliminare ale anchetei in cazul mortii lui Ilie Balaci

Ilie Balaci s-a stins din viata duminica dimineata, la varsta de 62 de ani.

Considerat a fi unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Romaniei, Ilie Balaci a jucat in cariera sa pentru Universitatea Craiova (1973-1984), Olt Scornicesti (1985-1986) si Dinamo Bucuresti (1986-1988).

In nationala Romaniei a strans 65 de prezente si a marcat 8 goluri.

Citeste si:
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la actualul ministru al Agriculturii Petre Daea. În timpul erei Dragnea, Daea ocupa același portofoliu, iar între cei doi exista o...
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale – nici o decizie, înseamnă o decizie bună. Pentru cine?! Nu m-am înșelat, în iulie când am dat vacanța de vară, drept scuză la...