Probleme pentru Chivu: Inter l-a luat pe Lucio

Joi, 16 Iulie 2009, ora 14:58
1018 citiri
Probleme pentru Chivu: Inter l-a luat pe Lucio

Fundasul brazilian Lucio va juca in sezonul viitor la campioana Italiei, Internazionale Milano.

Aflat in ultimul an de contract cu bavarezii, Lucio a semnat un angajament pe trei sezoane cu trupa pregatita de Jose Mourinho.

Formatia milaneza va plati pentru experimentatul fundas central aproximativ 5 milioane de euro.

"Cluburile au ajuns la un acord si jucatorul a semnat un contract valabil pentru urmatoarele trei sezoane cu Inter. El a vrut un contract de lunga durat, iar noi nu i l-am putut da", a declarat directorul general al lui Bayern Munchen, Uli Hoeness, pentru site-ul oficial al vicecampioanei Germaniei.

In urmatoarele ore, Lucio va ajunge la Milano pentru a efectua vizita medicala si pentru a deveni cu acte in regula fotbalist al lui Inter.

Este cel de-al treilea transfer facut de Inter in aceasta vara, dupa argentinianul Diego Milito si brazilianul Thiago Motta, ambii achizitionati de la Genoa.

De-a lungul carierei, Lucio (31 de ani) a evoluat la Internacional (1997-2000), Bayer Leverkusen (2001-2004) si Bayern Munchen (2004-2009). In nationala Braziliei, fotbalistul nascut la Brasilia a jucat 84 de meciuri si a marcat 4 goluri.

In acest moment, Inter are in lot nu mai putin de sapte fundasi centrali: Chivu, Cordoba, Materazzi, Burdisso, Samuel si Rivas, plus bineinteles Lucio. In acest conditii, internationalul roman va fi folosit, mai mult ca sigur, pe partea stanga a apararii in sezonul ce urmeaza.

Ce antrenor mare a confirmat că e în discuții cu Bayern Munchen pentru preluarea echipei bavareze
Ce antrenor mare a confirmat că e în discuții cu Bayern Munchen pentru preluarea echipei bavareze
Actualul selecţioner al Austriei, Ralf Rangnick, a confirmat, miercuri, că se află în discuţii cu Bayern Munchen pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel la conducerea tehnică a clubului german...
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
#Inter Milano, #Lucio, #Bayern Munchen , #stiri Inter Milano