Informeaza-te despre cele mai noi gadget-uri cu GadgetLab

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 16:12
1346 citiri
Informeaza-te despre cele mai noi gadget-uri cu GadgetLab

In ziua de astazi, accesul la informatii este esential si fiecare dintre noi are nevoie de un loc de unde sa isi poata gasi stirile si informatiile din domeniile de interes. Informatiile de pe internet si domeniul gadget-urilor merg mana in mana intrucat ce mediu mai potrivit pentru a afla noutatile despre dispozitive smart ar putea exista?

GadgetLab.ro este un site dedicat noutatilor IT&C si Gadgets pe care toata lumea ar trebui sa il incerce.

Ti-am starnit curiozitatea? Intra pe GadgetLab.ro!

GadgetLab este portalul de informare in care informatiile sunt prezentate in aceeasi zi in care ele apar si pe site-urile de profil din strainatate. Multe dintre informatii sunt preluate direct de la surse, din comunicatele de presa ale firmelor, dar si preluari de pe platformele de profil straine. Toate informatiile sunt verificate, astfel incat cititorii sa aiba primii acces la toate noutatile importante.

Preturi, produse noi si analize cu grad mare de expertiza. Da, pe GadgetLab.ro!

Site-ul vine cu update-uri zilnice in legatura cu noile lansari de pe piata. Vorbim aici despre preturi, detalii tehnice si de design sau date de lansare pe care toata lumea le asteapta cu sufletul la gura. In plus, pentru anumite produse sunt realizate si review-uri de calitate, cu avantajele si dezavantajele produselor, pentru a le putea alege si achizitiona in cunostinta de cauza.

O gama extrem de variata de produse

Si aici nu ne referim doar la brand-uri mari, precum Samsung sau Apple, ci si la multe firme mai mici sau in plin proces de afirmare, dar care propun niste produse promitatoare. Cand spunem gadget-uri, gandul ne zboara in principal la tablete, telefoane si laptop-uri.

Pe GadgetLab poti sa afli ce camere foto sau de filmat au mai fost lansate, informatii despre periferice pentru calculatoare sau despre programe software sau diverse sisteme de operare (de la Android la Windows, fara sa uitam nici pe cele specifice firmei Apple).

Asadar, aceasta poate sa devina platforma ta preferata, fara sa mai fie nevoie sa apelezi la altele pentru orice informatie.

Promotii, oferte speciale si produse din care poti alege

Tuturor ne plac perioadele de reduceri, nu e asa? Insa pentru a ne putea bucura cu adevarat de ele trebuie sa le si aflam din timp, dintr-o sursa sigura. GadgetLab prezinta periodic cele mai ieftine produse, dar si dispozitivele care in anumite momente se gasesc in promotii speciale.

Asadar, pentru telefoane mobile, laptop-uri sa tablete la pret redus, verificati cat mai des sectiunile de "Promotii" si "Produse ieftine" de pe site.

Cele mai noi vesti pentru gameri

Daca iti plac jocurile pe calculator, cele de pe console sau chiar cele de pe dispozitivele mobile, probabil ca vei si vrea sa afli cat mai multe despre ele. Aici vei gasi informatii variate despre noile lansari, dar si despre dispozitive de gaming sau chiar liste interesante pentru cei pasionati de acest domeniu.

Nu toata lumea isi poate lua informatiile din limba engleza si mai mult decat atat, multe informatii despre produsele prezentate pe site-urile straine nu sunt bine adaptate pentru tara noastra. Insa GadgetLab prezinta doar informatii care sunt valabile si la noi, in termeni pe care ii vei putea intelege.

Asadar, daca esti pasionat de gadget-uri sau pur si simplu vrei sa afli ce lansari noi au mai aparut pe piata, nu mai astepta si verifica stirile care apar la GadgetLab. Cu actualizari zilnice si informatii din foarte multe domenii, acesta va deveni imediat sursa ta principala de informare.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#sursa informatii tehnologie, #informatii GadgetLab, #stiri jocuri , #gadget