Cel.ro a avut la vanzare notebook-uri de 6 lei - comenzile nu vor fi onorate

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 12:38
3447 citiri
Cel.ro a avut la vanzare notebook-uri de 6 lei - comenzile nu vor fi onorate

Dupa ce eMAG.ro s-a confruntat in urma cu cateva luni cu o eroare tehnica prin care erau afisate preturi mult mai mici decat era normal, la unele produse pe care la afla la vanzare, magazinul online cel.ro s-a confruntat cu o problema similara in seara zilei de 14 octombrie.

Laptopurile aveau afisat un pret intre 6 si 11 lei bucata, iar utilizatorii s-au inghesuit sa faca comenzi, gandindu-se ca, dupa modelul eMAG, si aici vor fi onorate toate comenzile.

Potrivit lui Tiberiu Pop, directorul executiv al cel.ro, au fost efectuate in jur de 1.000 de comenzi cu preturi neconforme, insa acestea nu vor fi onorate.

"Din investigatiile facute, unul din calculatoarele din firma a fost compromis prin intermediul unui atac informatic de tip backdoor, calculator de pe care se putea accesa partea de administrare a site-ului.

Prin intermediul acestuia, atacatorii au modificat mai multe preturi pe site, cu scopul evident de a afecta imaginea buna de care se bucura cel.ro in randul clientilor", a declarat pentru Money.ro Tiberiu Pop.

Daca ar fi onorat comenzile cu preturi gresite magazinul ar fi avut o paguba de 200.000 de lei.

Clientii se plang ca le-a fost trantit telefonul in nas si ca raspunsul cu privire la aceasta eroare a fost destul de necivilizat. Directorul cel.ro este insa de alta parere.

"Este evident ca un laptop nu poate costa cat o paine, de aceea cei care au plasat cererile pe site apeleaza in discutiile cu angajatii cel.ro la injurii si amenintari, lucru care face destul de dificil de purtat o conversatie", a spus Tiberiu Pop.

Oficialul cel.ro considera ca incidentul din luna iulie de la emag.ro a fost regizat, cu scopul de a atrage atentia si de a scapa de anumite stocuri mai putin vandabile.

Cel.ro este un magazin online operat de catre firma Corsar Group, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9,5 milioane de euro.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Samsung a lansat primul inel inteligent. Ce poate face Galaxy Ring și când va intra pe piață FOTO/VIDEO
Samsung a lansat primul inel inteligent. Ce poate face Galaxy Ring și când va intra pe piață FOTO/VIDEO
Compania Samsung lansează primul inel inteligent care promite funcţii de sănătate şi va fi comercializat în trei culori. Fără a lăsa jurnaliştii să-l fotografieze, Samsung a prezentat...
Renault dezvăluie modelul electric R5, inspirat din cea mai vândută mașină a sa din toate timpurile FOTO
Renault dezvăluie modelul electric R5, inspirat din cea mai vândută mașină a sa din toate timpurile FOTO
Renault a dezvăluit, la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, mult aşteptatul model electric R5, inspirat direct de cel mai vândut vehicul al său în 1972, producătorul auto francez...
#notebook cel, #vanzare notebook cel , #notebook