Ziare.com

Intracom Telecom implementeaza sistemele sale radio V-Band la un operator grec de energie

de Comunicat de presa
Miercuri, 09 Octombrie 2019, ora 12:35

   

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a castigat un nou proiect pentru furnizarea sistemului sau de transmisiuni in domeniul undelor milimetrice (mmWave), StreetNode ™ V60-PTP, catre operatorul grec independent de transport de energie (ADMIE) pentru asigurarea unei conectivitati superioare intre cladirile corporate, la o capacitate de transfer de peste 1 Gbit/s.

Operatorul de energie a cautat o solutie operabila in banda libera de frecventa, de capacitate mare, care sa ofere in acelasi timp un sistem usor, cu volum redus si care sa permita o instalare rapida si usoara.

In concordanta cu necesitatile specificate de ADMIE, solutia de ultima generatie de la Intracom Telecom a adresat in mod ideal toate cerintele, oferind functionalitati eficiente precum si o estetica speciala care o face sa se integreze armonios in mediul urban.

Trebuie subliniat faptul ca operatorul a acordat o atentie speciala celor doua caracteristici importante ale sistemului, care au jucat un rol esential in decizia finala; Total Cost of Ownership (TCO) scazut si functionalitatea de auto-aliniere a echipamentului StreetNode ™.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Seria de produse StreetNode ™ V60-PTP V-Band, functionand in banda de frecventa de 57-64 GHz, poate oferi o capacitate de transfer foarte mare, de pana la 1,65 Gbit/s si poate suporta cu usurinta instalari la nivel stradal sau pe acoperis, permitand o implementare de legaturi mai rapida, eficienta din punct de vedere al costurilor.

Dupa cum a mentionat Panagiotis Karsanidis, Seful Departamentului de Telecomunicatii al ADMIE, "Capacitatea sistemului de a functiona in transfer de date Ethernet, permite o functionare lina a diferitelor aplicatii de afaceri, in timp ce auto-alinierea antenelor asigura operarea fara discontinuitati a legaturilor radio, indiferent de conditiile meteorologice. "

John Tenidis, Director de Marketing Wireless Solutions Intracom Telecom, a comentat: "Acest proiect evidentiaza gama larga de nevoi si cerinte pe care sistemele radio Intracom Telecom le pot satisface. Implementarea unui proiect pentru un asemenea distribuitor important, grec, de energie, ne intareste hotararea de a ne extinde in mai multe sectoare, altele decat telecomunicatiile, si ne deschide multe oportunitati viitoare. "

StreetNode-V60 de la Intracom Telecom a cunoscut deja succesul pietei, fiind selectat de catre operatorii de nivel european, american si australian, pe baza avantajelor sale tehnice, operationale si ale beneficiilor aduse in planurile de afaceri.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Intracom Telecom
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 120 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor