Ziare.com

Cele mai ieftine oferte de la Orange, Cosmote si Vodafone

de Paul Barbu, Redactor
Sambata, 05 Februarie 2011, ora 09:11

   

Cele mai ieftine oferte de la Orange, Cosmote si Vodafone
Dupa cum ne-au obisnuit companiile de telefonie mobila din Romania, cei trei giganti care au impreuna peste 25 de milioane de utilizatori, folosesc "o mie de optiuni si extra-optiuni" pentru "a veni in intampinarea nevoilor clientului".

Ziare.com a incercat pentru dumneavoastra sa ofere un pic de lumina publicand cele mai ieftine abonamente, dar si cele mai bune oferte la cartele prepaid pentru a va face alegerile mai usoare.

Astfel ca Orange Romania, care in momentul de fata inca mai e pe locul intai ca si numar de clienti vine cu o oferta de 4,17 euro. Este vorba de abonamentul Delfin 4. Acesta include 200 de minute in retea si 25 de minute nationale.

"Pe langa acest tip de abonament, Orange mai ofera si abonamentul de baza in valoare de 3,72 euro. Pornind de la abonamentul de baza de 3 euro (fara TVA), clientii isi pot construi planul de servicii care li se potriveste cel mai bine alegand dintre optiunile de voce, mesaje scrise sau multimedia, la care pot adauga alte servicii suplimentare", au declarat pentru Ziare.com reprezentantii Orange.

Cosmote vrea sa atraga noi clienti cat mai multi

In prezent, cel mai accesibil abonament din portofoliul Cosmote este planul tarifar "Perfect pentru Tine" care, pentru un abonament lunar de 4,5 Euro/luna (fara TVA), ofera 50 de minute nationale si internationale catre zona 1 alaturi de 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea.

"La acest plan tarifar, utilizatorii pot adauga extraoptiuni care includ minute nationale si internationale suplimentare si/sau extraoptiuni cu minute si SMS-uri suplimentare in retea. In plus, pana la 28 februarie 2011, noii abonati care aleg acest plan tarifar pot beneficia de anumite promotii", ne-a declarat, Gabriel Ionita, Senior Manager Products and Services Development, Cosmote Romania

Vodafone comunica simplu

Oferta Vodafone are un abonament numit Vodafone Simplu care costa doar 3,72 de euro, el fiind cel mai ieftin. Acesta nu are minute incluse (singurele minute disponibile ar fi minutele de vechime in retea, in cazul in care clientul beneficiaza de astfel de minute). Potrivit oficialilor Vodafone, este un abonament pentru nevoi de comunicare reduse, pe care il poti imbogati oricand cu una dintre extraoptiunile cu minute incluse in functie de nevoile tale.

Prepaid-ul bate abonamentul

La Orange, cei care achizitioneaza cartele PrePay pana la data de 15 februarie comunica dublu timp de 1 an. Oferta include 2 x 1.500 de minute in retea, 2 x 1.500 SMS-uri in retea, 75 de minute in orice retea nationala si internationala si 75-uri SMS in orice retea nationala. Costul cartelei este de 4 euro in prima luna si 5 euro in a doua luna.

"In ceea ce priveste oferta noastra pe zona de prepaid, clientii pot achizitiona Cartela Bonus 48 Energy gratuit, aceasta fiind activata de o reincarcare de minim 4 euro. Odata activata cartela, acestia pot alege dintr-o varietate foarte mare de extraoptiuni, create pentru a acoperi nevoile de comunicare ale tuturor clientilor nostri", ne-a mai declarat oficialul Cosmote. Una dintre cele mai populare extraoptiuni ale grecilor este cea cu miile de minute.

Pe partea de prepaid, Vodafone a incercat sa ia fata Cosmote cu o oferta care este mult mai consistenta in minute in retea. La cartela se poate adauga extraoptiunea 10.000 minute/SMS in retea + 40 minute nationale si internationale/SMS nationale, cu numai 5 Euro credit/luna (TVA inclus). Tot de acesti bani se poate opta si pentru 3.000 minute/SMS in retea + 75 minute nationale si internationale/SMS nationale.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 18345 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Toate cele 3 mari Companii de telefonie mobila...

Ne JEFUIESC la minute la greu...
Personal am facut aceasta verificare...
Promit ca dau lunar un anumit numar de minute in retea, si in realitate nu este asa...
Mai mult decat atat, eu am patit urmatorele...
Anul trecut intr-o zi de vineri orele 16.00 -16.30 NU MAI RETIN EXACT ORA , am primit un credit de 20 de euro..mesajul venise de la 333 .

Am ajuns acasa sambata in jurul amezi , inainte de a ajunge acasa am dat sa sun , ce sa vedeti, aveam contul blocat. LUNI dimineata la prima ora merg la reprezentanta .
Ce credeti ca mi-au spus cei de la reprezentanta ...vi s-a blocat contul pentru ca este o frauda ...daca doriti sa-l deblocati trebuie sa dati o declaratie...
Asa am si facut , marti dimineata mi-au deblocat contul, merg la reprezentanta si cer socoteala de ce sa ajuns aici...stiti ce mi-au spus ?
Este secret si nu avem voie sa spunem...
Deci SERVICIILE doreau o declaratie de la mine sa fie sigur ca acel numar este al meu , cu semnatura mea....atunci eu am renuntat la acea cartela si la acea retea...

 

Asta cu tine si serviciile e tare, tare de tot !

Ha, ha, ha !

@ Bobby_Fischer

Cine si-ar permite sa trimita 20 de euroi pe un numar pe care nu il cunoaste...
De ce nu mi-au spus care era motivul "frauda"
Eram la o cartela ,nu la abonament si era normal sa vada serviciile cine e stapnul acelei cartele...cum avea sa ma faca sa ma prezint la reprezentanta sa dau declaratie cu datele mele personale si semnatura mea.

Acum in EPOCA SECURISTA nici nu mai ai voie sa te "picuri la colt... ;)

bre nea Paul

Articolul asta dupa ce ca e scurt, e si incurcat...cumva ai trecut pe la spice-shop inainte?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor