Ioan Becali a dezvăluit dependența care face ravagii printre fotbaliști

Duminica, 17 Martie 2024, ora 07:44
13603 citiri
Ioan Becali a dezvăluit dependența care face ravagii printre fotbaliști
Ioan Becali FOTO Hepta

Giovanni Becali, fostul impresar de fotbal, crede că tehnologia "distruge" fotbalul. El a subliniat tendința omniprezentă de a fi mereu conectat la telefon, observând că "nu există un jucător" care să nu fie dependent de social media.

"Fotbalul a fost, a început să fie și va fi distrus de tehnologie. Tehnologia mă înspăimântă pe mine. Fă-mi un sondaj. Când cobori din avion, arată-mi un pasager din avion care, când coboară, nu dă drumul la telefon.

Acum am venit cu nepotul meu pe bulevard și stăteam la semafor la Piața Victoriei. Mă uit în dreapta, mă uit în stânga. Patru! Trei femei și un bărbat bătrân, stând la stop, dădeau mesaje, TikTok-ul, Instagramul, toate astea.

(n.r. - dacă tehnologia e o problemă mai mare chiar și decât drogurile) Da. Păi, tu n-ai văzut? Și drogații stau pe TikTok, stau pe d-aia. Nu există un jucător, un copil de 14-15 ani să meargă spre casă și să-i spună maică-sii 'mamă, am terminat antrenamentul și vin spre casă'.

Nu, dă un mesaj, dă un TikTok, asta e tehnologia care va distruge. La noi e exagerat, în alte țări le iau telefoanele la școală. Nu știu cât ne vom apropia de interzicerea lor”, a spus Ioan Becali la podcastul lui Damian Drăghici, conform sport.ro.

Alte țări au luat deja măsuri pentru a combate dependența de tehnologie în școli, interzicând telefoanele elevilor. Becali nu exclude posibilitatea ca o asemenea măsură să fie implementată și în România.

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Sindicatul Naţional Tineret şi Sport organizează, marţi, un miting de protest la Agenţia Naţională pentru Sport. Sindicatul precizează că scopul acestei adunări publice îl constituie...
#Ioan Becali, #fotbal, #dependenta, #telefoane, #probleme , #stiri fotbal