Verdictul lui Ion Crăciunescu după cele două faze controversate din meciul FCSB - Farul

Luni, 05 Februarie 2024, ora 22:32
4324 citiri
Verdictul lui Ion Crăciunescu după cele două faze controversate din meciul FCSB - Farul
Golul anulat Farului

FCSB și Farul au încheiat la egalitate, scor 1-1. Golul egalizator al constănțenilor a fost marcat după un penalty controversat acordat în prelungiri. Un alt gol înscris de Farul a fost anulat de VAR pentru ofsaid, însă reluările nu au elucidat faza.

Primul gol al partidei a fost marcat după o centrare a lui Florinel Coman deviată de Cristi Ganea în proprie poartă în minutul 55.

În minutul 58 a avut loc prima fază controversată a partidei. Louis Munteanu a marcat în poarta lui Târnovanu, dar arbitrii din camera VAR au anulat golul pe motiv de ofsaid. Reluările prezentate nu au avut darul de a elucida faza, mai ales că Louis Munteanu este în afara careului mic, iar Dawa era în careul mic.

Ion Crăciunescu a spus la DigiSport: "După părerea mea nu este ofsaid".

Farul a reușit în cele din urmă să egaleze. Centralul Horațiu Sfeșnic a fost chemat de arbitrii din camera VAR să analizeze faza la care Dawa l-a lovit în cap pe Mihai Popescu și s-a dictat penalty. Larie a transformat în minutul 90+4.

Ion Crăciunescu spune că penalty-ul a fost acordat corect: "Cine joacă mingea? Popescu. El când joacă mingea, sare la cap, lovește mingea cu capul după care se trezește lovit. Dawa vine și îl lovește în cap. După părerea mea, decizia este corectă. Este penalty!".

Quarterly Report - Editia 4

Final de Superliga: cum s-a încheiat derby-ul dintre Rapid și FCSB
Final de Superliga: cum s-a încheiat derby-ul dintre Rapid și FCSB
Rapid și FCSB s-au întâlnit în meciul care a pus punct campionatului. Partida de pe Giulești a consemnat un nou succes al "feroviarilor". Rapid a obținut prima victorie din play-off în...
Antrenorul Rapidului: ”Cine joacă la FCSB e mai puțin important”
Antrenorul Rapidului: ”Cine joacă la FCSB e mai puțin important”
Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Bogdan Lobonţ, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi vor face totul pentru a câştiga derby-ul cu FCSB, indiferent...
#Ion Craciunescu, #FCSB, #farul, #larie, #Louis Munteanu , #FCSB