Scandal urias la o echipa din Liga 1: Jucatorii n-au primit bani de chirie, dar un sef a primit 10 salarii in avans!

Vineri, 23 Noiembrie 2018, ora 13:53
7021 citiri
Scandal urias la o echipa din Liga 1: Jucatorii n-au primit bani de chirie, dar un sef a primit 10 salarii in avans!
Foto: Facebook/ Politehnica Iasi

Clubul Poli Iasi este lovit de un scandal urias chiar inaintea derbiului cu FCSB, din etapa cu numarul 16 din Liga 1.

Presedintele executiv al gruparii din Copou, Adrian Ambrosie, a dezvaluit ca unui dintre sefii echipei, managerul de PR Aurelian Simion, a primit 10 salarii in avans, asta desi mai multi jucatori nu au incasat de luni bune banii pentru chirie.

Ambrosie este extrem de nervos si anunta destituiri de la club.

"Frasinescu, Pantiru, Rusu si Zaharia nu au primit banii pentru chirie de luni bune de zile. Sa iei banii in avans pe salarii este ilegal. Poti sa iei cel mult avans salariu, dar nicidecum sa iei 10 salarii in avans! Daca a luat imprumut, Poli Iasi nu este banca de credit. Daca voia imprumut, trebuia sa se duca la banca si sa isi ia imprumut.

Daca dumnealui a spus ca este bolnav, trebuia sa aduca un certificat medical, asa cum i-a cerut lui Sin si Badic cand au fost accidentati si nici acum nu le-a platit tratamentul medical in totalitate. Daca se confirma acest lucru, cei care au semnat, care au decis lucrul acesta s-au discreditat, au facut o ilegalitate si nu mai pot sa ramana in echipa", a spus Ambrosie pentru Telekomsport.

Lucrurile nu se opresc aici pentru ca seful de la Iasi se razboieste si cu directorul sportiv al echipei, Tibor Selymes.

Acesta din urma este acuzat ca a transferat jucatori fara ca macar sa se consulte cu antrenorul si ca a decis de unul singur sa blocheze plata salariilor jucatorilor.

"Am analizat in Adunarea Generala Extraordinara situatia in cele 6 luni de cand n-am asociat cu domnul Horia Sabo. Si am ajuns la concluzia ca in vara una dintre problemele majore care s-a ivit prin venirea domnului Tibor Selymes a fost comunicarea cu antrenorul. Acest lucru a dus la un conflict mocnit prin faptul ca ne-am trezit cu jucatori pe care nu ii stiam si care deja erau semnati fara ca Flavius Stoican sa aiba puterea sa decida sportiv.

A venit o decizie extrem de controversata, criticata si neprofesionista din punct de vedere al managementului si anume decizia de a anunta in presa, nici macar pe presedinte, antrenor sau jucatori, aceea de a bloca salariile. Nu avea autoriatea sa decida acest lucru, a creat multa confuzie la nivelul vestiarului. Decizia pe care noi am luat-o ca membri fondatori este sa ii cerem domnului Tibor Selymes, directorul sportiv al acestui club, demisia de onoare. De ce spunem asta? Pentru ca din acest motiv vestiarul este foarte tensionat si numai Flavius Stoican stie cum poate sa il tina in aceste momente", mai spune oficialul iesean.

Poli Iasi intalneste FCSB duminica seara in derbiul etapei cu numarul 16 din Liga 1.

Problemele de la echipa au aparut dupa ce, in vara, iesenii s-au asociat cu omul de afaceri Horia Sabo, cel care a promis ca isi va asuma o parte importanta din finantarea Politehnicii.

Potrivit reactiilor din partea vechii conduceri, Sabo nu s-a tinut de cuvant, iar oamenii pe care i-a adus in staff au provocat numai probleme.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Poli Iasi scandal, #Poli Iasi conducere, #Poli Iasi FCSB Liga 1 , #etape
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1
las ca vine don doftor cu valiza,ca in anii trecuti si se rezolva !