Dansatori pentru Grecia, cautati in Valea Jiului

Vineri, 01 Februarie 2013, ora 09:13
4331 citiri
Dansatori pentru Grecia, cautati in Valea Jiului

In Valea Jiului se cauta dansatori pentru joburi de vara in Grecia. Anuntul apartine unor tineri din Petrosani, care au plecat de jos si care acum vin sa ii ajute si pe cei care ar fi interesati sa castige vara bani. Nu trebuie decat sa va inscrieti, gratuit, la cursurile lor si totul va deveni realitate.

Practic, tinerii de liceu sunt asteptati sa li se alature, iar cei mai buni pleaca la vara in Grecia. Nu ii costa nimic si, la final, vin acasa cu bani.

"Ne-am gandit sa formam o companie de dans. Din pacate, am pus anunturi in oras, in toata Valea Jiului, dar nu a venit decat o singura fata. Eu am niste oferte in Grecia, deoarece lucrez acolo din 2001 si oamenii de acolo stiu ca sunt serios si muncesc si i-as putea duce cu contracte cu mine sa danseze", a spus Dani Obleaga, coregraful trupei.

La dansuri poate merge orice tanar. Nu trebuie decat sa se prezinte la cursurile care sunt gratuite si apoi vor avea o vara pe cinste. Bineinteles, daca muncesc si fac fata unei echipe. Coregraful trupei ne explica ce ar trebui sa stie un doritor.

"Trebuie sa aiba cunostinte minime de dans. Noi ne dorim sa luam oameni care au mai facut cate ceva la nivel de amatori, la 16-17 ani si de restul ne ocupam noi. Aici la sala avem tot ce trebuie, facem studiu si coregrafie", a mai spus Dani Obleaga.

Daca vin acum, tinerii pot pleca chiar in vara asta cu contracte si nu au ce sa regrete. Plecarea e la final de aprilie si nu trebuie decat sa fie hotarati sa-si petreaca vara ca enterteineri.

"Depinde de fiecare cum munceste. Sunt care pot fi pregatiti chiar si in 3 luni de zile. Pe cei sub 18 ani nu-i putem duce direct, dar fara munca nu putem. Si eu am plecat de la 16 ani si abia la 21 am iesit pe scena", le promite Dani Obleaga.

Fiecare tanar care vrea sa faca parte din echipa lui Dani are sansa sa petreaca o vara de neuitat pentru care va primi si bani.

"Salariile pornesc de la 550 de euro pe luna in sus, dar pe langa banii acestia au asigurata cazarea, masa, drumul dus-intors. Se mananca in hotel si bauturile sunt asigurate. Ma refer la bauturi racoritoare, cafea si nu se plateste nimic", spune Dani Obleaga.

Alaturi de Dani e si sotia sa, Simona, dar si doi tineri foarte talentati, care vin dupa o experienta deja petrecuta peste hotare si sunt extrem de multumiti, desi recunosc ca nu e usor.

"E foarte multa munca, distractie foarte mare si sunt foarte mandru ca fac parte din echipa lui. Le spun tinerilor sa vina foarte multi ca e foarte, foarte frumos si distractiv. E OK. Am avut seara show-uri de dans si am stat cu tinerii", spune Raul Dumitru Fornea, unul din tinerii care se pregateste acum in trupa.

"E o mare oportunitate. Sa vedem alte tari, alte culturi. Am avut timp sa merg sa vizitez locurile in ziua libera si am facut tot ce am vrut. E ceva foarte frumos. Ii sfatuiesc pe cei care vor sa nu se lase. Daca vor asa ceva trebuie sa faca. E distractie si placerea pe care o simti cand oamenii iti multumesc nu se poate compara", il completeaza Cristina Padurariu Chiriac, o alta speranta a trupei.

Trupa se antreneaza la Petrosani, iar toti cei care vor pot sa se prezinte aici pentru a lua biletul castigator spre o vacanta de vis.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#scoala dans Valea Jiului, #echipa dans job Grecia , #locuri de munca vacante