Lucian Bute dezvaluie numele viitorilor adversari

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 08:35
3160 citiri
Lucian Bute dezvaluie numele viitorilor adversari

Lucian Bute, campionul mondial IBF al categoriei supermijlocie, a dezvaluit numele pugilistilor cu care se va lupta in 2012.

Sportivul nascut la Pechea a marturisit ca nu se pune problema unei partide pentru unificarea titlurilor mondiale cu proaspatul castigator al turneului SuperSix, americanul Andre Ward.

"Imi amintesc de declaratiile lui Ward, facute nu cu mult timp in urma, in care spunea ca trebuie sa se bata cu mine dupa ce incheie socotelile cu Showtime si cu Super Six. Dupa meci, insa, surpriza! Zice ca vrea sa ia o pauza, ca nu se mai bate cu mine.

Nu e vorba neaparat de frica. Probabil ca promotorii lui vor altceva. M-am convins ca nu doreste sa vina la Montreal. In acest caz, am spus ca merg unde vrea el. Ma bat oriunde. Nu vreau sa zica lumea ca eu stau in cusca mea, ca nu vreau sa ies din Canada. Dupa discutiile cu ei, cred ca o lupta cu Ward e putin probabila. Poate spre sfarsitul anului viitor, poate in 2013...

Ma gandesc si la faptul ca el a terminat contractul cu Showtime si vrea sa semneze cu HBO. Iar pentru HBO, si nu numai, un meci Bute - Ward e o adevarata prajitura. S-a dovedit inca o data ca nu e vina mea ca nu vor sa se bata cu mine. Eu ma bat in Canada cu 20.000 de oameni in tribuna, ei cu 4.000 de spectatori, dintre care jumatate intra cu invitatii", a spus Lucian Bute in editia tiparita a cotidianului Evenimentul Zilei.

Campionul nostru sustine ca, anul viitor, s-ar putea bate fie cu britanicul Carl Froch, finalist al turneului SuperSix, fie cu "pensionarul" Bernard Hopkins.

"In afara lui Ward, ar mai fi doua variante. Prima e Carl Froch. Nu mai are scapare. A boxat in finala Super Six, e guraliv, vorbeste mult! A doua varianta ar fi Bernard Hopkins. A spus ca vrea sa scada in greutate pentru a se bate cu mine. El e la semigrea. M-am vazut cu Hopkins la Atlantic City. Ne cunoastem de multa vreme. Chiar le spunea celor care am venit cu mine si care faceau poze cu el ca vrea sa vina la Montreal sa se bata cu mine si sa mai faca niste flotari, ca la meciul cu Jean Pascal", a explicat Lucian Bute.

Lupta asteptata de toata Romania a fost aranjata: Bute va boxa cu Froch

Primul antrenor al lui Bute nu-i da sanse in "meciul vietii"

Recent, promotorul pugilistului britanic Carl Froch a anuntat ca a ajuns la un acord cu clubul lui Bute, Interbox, pentru doua partide, ce ar urma sa se dispute in 2012.

Prima lupta ar avea loc in prima parte a anului, "acasa" la Bute, in Canada, iar a doua, pe terenul lui Froch, in vara.

M.D.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#bute dezvalui nume adversari, #meciuri bute 2012, #adversari bute 2012, #bute vs froch 2012, #bute vs hopkins 2012 , #Campion Mondial IBF