Bute: Vreau sa-mi inchei cariera in Romania! Vezi cand se retrage

Miercuri, 13 Iulie 2011, ora 08:57
3269 citiri
Bute: Vreau sa-mi inchei cariera in Romania! Vezi cand se retrage

Impresionat de atmosfera de la Bucuresti, Lucian Bute anunta ca doreste sa-si incheie cariera de boxer profesionist intr-o gala organizata in Romania.

"Mister KO" spune ca va continua fara probleme in box inca patru ani, urmand ca in 2015 sa-si organizeze meciul de retragere in tara, alaturi de familie si prieteni.

"Daca ma mentin la nivelul acesta, pe la 35 de ani, adica in 2015 o sa ma las. Si, o spun in premiera, o sa-mi fac meciul de retragere in Romania, sa am lumea, familia, prietenii, pe toti alaturi. Ti-am zis ca gala de sambata mi-a ramas in suflet.

A fost totul extrem de emotionant. Eu asa sunt mai mamos. Imi venea sa plang la imn, mi-au dat lacrimile, cand am imbracat echipamentul tricolor, iar cand lumea a inceput sa strige 'Bute! Bute!' mi s-a facut pielea de gaina. Cu un pumn cred ca spargeam un zid, asa eram de incarcat.", a declarat Lucian Bute pentru editia tiparita a cotidianului Adevarul.

Sportivul nascut la Pechea s-a declarat incantat de modul in care a fost organizata gala "Campion pentru Romania", in timpul careia l-a rapus pe francezul Jean-Paul Mendy.

"Mi-a placut atmosfera si caldura oamenilor. De cand am intrat in tara, la data de 24 iunie, si pana acum. Si organizarea a fost aproape perfecta. Mi-a placut ca sala a fost arhiplina si am simtit lumea aproape de ring, zgomotul, incurajarile, totul era pentru mine.", a continuat Bute.

Cel mai bun pugilist roman a raspuns acuzatiilor potrivit carora ar avea parte adversari mult prea slabi.

"Cred ca am discutat asta de zeci de ori. Nu-mi aleg eu adversarii, sunt multe lucruri la mijloc care nu tin de mine. Ma bat cu orice in acest moment, dar nu pot sa ma duc sa le zic eu alora ca le accept toate conditiile numai sa vina sa se bata cu mine. Pana la urma sunt si eu campion mondial de vreo patru ani. Imi doresc o unificare de centuri, imi doresc sa ma bat in SUA, dar nu pot sa ma vand pe 2 lei doar ca asa vor altii, care poate au doar o mediatizare mai buna.", a mai spus sportivul.

Lucian Bute l-a invins fara probleme, sambata seara, pe Jean-Paul Mendy si si-a aparat pentru a opta oara consecutiv centura mondiala IBF, la categoria supermijlocie.

Pugilistul roman a castigat disputa de la gala "Campion pentru Romania" printr-un knock-out obtinut in runda a patra.

C.F.

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#lucian bute, #Bute meci retragere Romania, #Bute retragere 2015 , #stiri Lucian Bute