Iancu declara razboi FRF

Duminica, 14 Iunie 2009, ora 14:20
1713 citiri
Iancu declara razboi FRF

Presedintele echipei FC Timisoara, Marian Iancu, sustine ca incidente provocate de fanii banatenilor la finala Cupei Romaniei sunt consecintele masurilor dictate de Federatia Romana de Fotbal impotriva sa.

"Au fabricat documente si ne-au luat istoria. Ne-au luat sase puncte, mintind opinia publica si au trimis documente ticaloase, in sensul de a schimba adevarul in fata Tribunalului de la Lausanne. Ne-au luat sansa de a castiga o competitie, impunandu-se prin forta mijloacelor de care dispun, fiind conducatori ai fotbalului romanesc. Ce nu ne pot lua, pentru ca nu depinde de ei, e demnitatea! Ce nu pot sa inteleaga ei este ca pe masura ce abuzurile vor continua, noi vom fi din ce in ce mai multi, din ce in ce mai uniti si din ce in ce mai puternici!

Fotbalul este doar un sport, dar ei l-au transformat intr-o lupta, iar cine seamana vant, va culege iadul. Au gresit arbitrii in fata Unirii Urziceni si am pierdut campionatul. Dar 30.000 de oameni, printre ei si miile de suporteri care au fost la finala Cupei i-au aplaudat si le-au permis celor de la Urziceni sa se simta campioni. Era un arbitru strain, iar Timisoara a stiut sa separe greseala de intentie, de interes, de abuz, de batjocura. Acelasi lucru l-au simtit si la finala Cupei, doar ca in sens invers. Au vrut sa ne arate la ce perfectiune a ajuns sistemul lor corupt. Ma refer la arbitraj si tot ce se invarte in jurul lui", a spus Marian Iancu pentru site-ul clubului timisorean.

Iancu a mai afirmat ca arbitrajul lui Cristi Balaj este o incercare de a il intimida, dar promite ca va face in asa fel incat Timisoara sa castige campionatul anul urmator.

"Au vrut sa ne arate ca nu vom putea niciodata sa trecem bariera. Este important pentru noi sa intelegem cat de greu ne-a fost sa contam in acest campionat si cu atat mai mult ce surpriza le-am facut terminand pe locul 2, fortand grupele Champions League. Pe final am sa le transmit ceva direct si personal: domnilor, acesta-i doar inceputul! Sa nu credeti ca e finalul! Nici nu va dati seama cat de mici si cat de penibili ati ajuns", a incheiat oficialul banatenilor.

CFR Cluj a castigat finala Cupei Romaniei pentru al doilea an consecutiv, trecand in ultimul act de FC Timisoara, cu scorul de 3-0, prin golurile reusite de Deac, Peralta si Culio.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Marian Iancu, #finala Cupei, #scandal FRF , #FRF