Rednic: "Nu sunt un las sa plec de la echipa"

Luni, 24 Martie 2008, ora 07:48
1384 citiri
Rednic: "Nu sunt un las sa plec de la echipa"

Antrenorul giulestenilor, Mircea Rednic, nu paraseste echipa, in ciuda faptului ca este "singur impotriva tuturor", si spera ca meciul cu Steaua din etapa a 24-a sa fie rejucat.

"Nu mi-am dat demisia, raman la echipa. Jucatorii vor sa raman, iar eu nu sunt las sa plec. Ma asteptam la mai rau, avand in vedere incidentele din meciul cu Steaua. Noi cerem sa se rejoace de la inceput, nu neaparat din minutul 74, asa ar fi fair-play, sa se rejoace", a declarat "Puriul" pentru ProSport.

Finantatorul Rapidului, George Copos, a fost foarte suparat dupa infrangerea de la Buzau si a declarat ca echipa sa "nu are fata de Liga Campionilor".

"Inca o data s-a dovedit ca nu avem fata de Liga Campionilor! Am facut greseli foarte mari in iarna. S-a rupt ceva in club. Nici nu-mi vine sa cred ca Rapid nu poate sa bata o echipa ca Gloria Buzau. Cred ca s-a intamplat ceva in unitatea clubului. Buzaul a fost peste noi, si-a dorit mai mult decat noi victoria, merita sa ramana in Liga 1", a spus Copos.

Finantatorul il considerea pe Mircea Rednic unul din vinovatii infrangerii, acuzandu-l de strategia de transferuri din iarna.

"Cred ca Mircea Rednic a facut cateva greseli. Prima mare greseala a fost legata de viziunea pe care a avut-o in aceasta iarna, e legata de transferuri. Noi am avut un joc foarte bun in turul campionatului, eram pe locul doi, aveam +14 la adevar, dar am facut greseli mari in aceasta iarna. In al doilea rand, Rednic a gresit in ceea ce priveste vestiarul. Sunt jucatori care au fost pusi pe lista de transferuri, Mugurel Buga, Marius Maldarasanu si Lucian Burdujan si s-a rupt ceva in echipa. Este foarte important in fotbal sa existe un grup puternic, doar grupul poate sa treaca peste multe probleme. Nu trebuie ca un jucator sa-l iubeasca pe antrenor, ci sa il respecte. Rednic nu a avut o relatie profesionala cu jucatorii si a facut unele compromisuri", a tunat George Copos.

”Îi cerem public demisia!”. Reacție la declarația hazardată a lui Marcel Ciolacu: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”
”Îi cerem public demisia!”. Reacție la declarația hazardată a lui Marcel Ciolacu: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 25 aprilie, într-o conferință de presă la Timișoara că ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”. Afirmația...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#Rednic, #copos, #declaratie, #gloria, #Buzau, #infrangere, #vinovat, #demisie , #antrenor