Mesaj de la Nadia! Ce a ținut să le transmită Zeița de la Montreal sportivilor români

Miercuri, 26 Iulie 2023, ora 20:05
1688 citiri
Mesaj de la Nadia! Ce a ținut să le transmită Zeița de la Montreal sportivilor români
Nadia Comăneci FOTO facebook

Fosta gimnastă Nadia Comăneci, cvintuplă campioană olimpică şi sportiva care a obţinut prima notă de 10 la această disciplină, a transmis un mesaj sportivilor români care vor participa la JO de la Paris 2024, în care le reamintea că medaliile se obţin în sala de antrenament.

"Mai e un an până la Jocurile Olimpice Paris 2024. Ştiu că aşteptarea marelui eveniment naşte emoţie. Folosiţi-vă energia pentru a rezista pregătirii fizice şi nu uitaţi că medaliile se câştigă în sala de antrenament. Pregătiţi-vă mental pentru cel mai important eveniment din carieră şi aveţi curaj şi încredere că veţi putea reuşi aşa cum în urmă cu 47 de ani, împreună cu echipa de gimnastică, am demonstrat că imposibilul este posibil, prin voinţă, antrenament şi multă pasiune. Succes tuturor la antrenamente şi felicitări celor care au organizat acest eveniment", a transmis Nadia Comăneci într-un mesaj video prezentat, miercuri, la sediul COSR.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a organizat, miercuri, la Casa Olimpică un eveniment prin care a marcat un an până la startul celei de-a 33-a ediţie a Jocurilor Olimpice, de la Paris 2024.

Până în acest moment România are calificaţi la Jocurile Olimpice de la Paris cinci sportivi de la trei discipline: Andrea Miklos şi Delvine Relin Meringor (atletism), David Popovici şi Vlad Stancu (înot) şi Lăcămioara Perijoc (box).

La eveniment au participat membrii COSR, preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, preşedinţi de federaţii sportive, foşti campioni români şi sportivi calificaţi sau aflaţi în cursa pentru obţinerea unui bilet la JO 2024.

Cea de-a 33-a ediţie a Jocurilor Olimpice de vară va avea loc la Paris între 26 iulie şi 11 august 2024.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Simona Halep a făcut un anunț important: "Coșmarul s-a terminat!"
Simona Halep a făcut un anunț important: "Coșmarul s-a terminat!"
Simona Halep le-a mulţumit, într-un mesaj postat pe Instagram, tuturor celor care au susţinut-o şi au avut încredere în ea necondiţionat în perioada de după depistarea pozitivă cu o...
Cu cine vrea să câștige Franța titlul olimpic la fotbal, la Paris 2024
Cu cine vrea să câștige Franța titlul olimpic la fotbal, la Paris 2024
Fotbalistul francez Antoine Griezmann, atacantul echipei spaniole Atletico Madrid, a asigurat, într-un interviu publicat marţi de cotidianul Le Monde, că va face ''totul'' pentru a participa la...
#Nadia Comaneci, #olimpiada, #mesaj, #sportivi romani, #un an olimpic , #stiri Olimpiada