Primele imagini cu Novak Djokovic la Melbourne, după scandalul monstru provocat de tatăl său pro-Rusia VIDEO

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 18:29
9902 citiri
Primele imagini cu Novak Djokovic la Melbourne, după scandalul monstru provocat de tatăl său pro-Rusia VIDEO
Novak Djokovic

Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak Djokovic, s-a fost fotografiat alături de susţinătorii lui Vladimir Putin la Australian Open, miercuri seară, relatează The Guardian.

Patru bărbaţi au fost evacuaţi din Melbourne Park de poliţia din Victoria miercuri seară, după ce au scandat sloganuri pro-ruse şi pro-Vladimir Putin pe treptele Rod Laver Arena în timp ce arborau numeroase steaguri ruseşti, inclusiv unul cu chipul lui Putin pe el.

Înainte de evacuarea celor patru susţinători pro-Kremlin, Srdjan Djokovic s-a întâlnit cu fani în afara Rod Laver Arena şi a făcut fotografii cu un spectator purtând o cămaşă cu simbolul „Z” în timp ce ţinea un steag rusesc cu chipul lui Putin.

În videoclipul postat de Aussie Cossack pe YouTube, Srdjan Djokovic pare să spună „zivjeli Russiyani”, adică „trăiască cetăţenii ruşi” înainte de a pleca.

A doua zi după scandalul provocat de tatăl său, Novak Djokovic n-a oferit deocamdată o reacție oficială, însă s-a prezentat la o sesiune de antrenament cu zâmbetul pe buze

#Novak Djokovic, #Australian Open, #imagini, #scandal , #stiri tenis