Veste mare pentru rapidiști înaintea începerii sezonului

Sambata, 14 Ianuarie 2023, ora 09:34
2013 citiri
Veste mare pentru rapidiști înaintea începerii sezonului
Jayson Papeau e aproape de revenirea pe teren FOTO facebook

Rapid va debuta oficial în 2023, la meciul cu Sepsi, programat vineri, de la ora 20.00 pe stadionul Giulești.

Echipa antrenată de Adrian Mutu a primit o veste bună chiar înaintea întoarcerii din cantonamentul din Antalya.

Francezul Jayson Papeau accidentat anul trecut și diagnosticat cu fractură de peroneu și ruptură ale ligamentelor de la gleznă, este aproape de revenirea la antrenamente.

Papeau s-a operat în octombrie și apoi a făcut o recuperare completă la Kinetofit, clinica care îi aparține lui Dragoș Luscan, omul cu o contribuție importantă în menținerea randamentului fizic al lui David Popovici.

Papeau a început chiar și alergările, iar de săptămâna viitoare se va pregăti alături de echipă, existând șanse bune ca el să revină mai rapid decât se estimase.

"Noi l-am preluat pe Jayson la trei zile de la operaţie şi pot spune că i-a mers foarte bine, e o revenire foarte bună a sportivului. Putem spune că e un pic mai rapidă decât se preconiza. Acum facem împreună recuperare şi la sediul nostru şi la stadion, a reînceput şi alergările. A răspuns bine la toate tehnicele pe care le folosim. De săptămâna viitoare ar trebui să reintre în angrenajul echipei, dar să continue în paralel recuperarea şi la clinica noastră. Poate da cu piciorul în minge, pot spune că e o recuperare corectă şi o revenire foarte bună. Să sperăm că va intra cât mai repede şi în echipa Rapidului, pentru că ştim că este iubit de suporteri", a declarat Dragoş Luscan.

Jayson a jucat 12 meciuri pentru Rapid până să se accidenteze, fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Mutu.

Vestea e cu atât mai bună cu cât Rapid are interdicție la transferuri, situație care se va rezolva, însă, în perioada următoare, după ce clubul va fi achitat datoria de 600.000 de euro.

Faimosul Romario a revenit pe teren, la 58 de ani: ”Va veni targa să mă ia...”
Faimosul Romario a revenit pe teren, la 58 de ani: ”Va veni targa să mă ia...”
Starul brazilian Romario, în vârstă de 58 de ani, care şi-a anunţat revenirea pe teren la clubul pe care îl prezidează, America, din Rio de Janeiro, s-a antrenat pentru prima dată în 16...
Bianca Andreescu a făcut anunțul mult așteptat: ”Cu o săptămână înainte...”
Bianca Andreescu a făcut anunțul mult așteptat: ”Cu o săptămână înainte...”
Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (23 de ani), care se apropie de un an de inactivitate în circuitul WTA, a făcut anunțul mult așteptat privind revenirea sa....
#Papeau, #revenire, #teren, #kinetofit, #recuperare , #stiri fotbal