CJSU: NOI RESTRICTII in localitatile cu rata de infectare mare! Unde e peste 3, organizarea/desfasurarea activitatii in cinematografe/institutii de spectacole/concerte= INTERZISA. Ploiestiul- peste 6!

Luni, 16 Noiembrie 2020, ora 17:56
106 citiri
In sfarsit, vesti de la Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova. In sensul instituirii unor restrictii in localitatile unde rata de infectare "apasa pe acceleratie". Trebuie spus, insa, ca si municipiul ploiesti are in prezent, o rata de infecatre peste... 6/1000 de locuitori!

Reamintim: Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova s-a intrunit luni, 09.11.2020, intr-o noua sedinta extraordinara, organizata in sistem audioconferinta, pentru a supune dezbaterii si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.