Drama unei mame, medic infectionist, care n-a mai ajuns acasa de 45 de zile: "Nu stiu cand ma voi mai intoarce la copiii mei, iar asta pe mine ma omoara"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 06 Mai 2020, ora 18:10
77 citiri
Medicul Ramona Lucia Vasile, sefa sectiei de Boli Infectioase Copii din cadrul Spitalului Judetean Ploiesti, este unul dintre cei sapte doctori infectionsti din Prahova care se lupta in mod direct cu virusul ucigas. De o luna si jumatate, de cand a aparut primul caz de COVID-19 in Prahova, doctorul Ramona Vasile nu a mai ajuns acasa si nu si-a mai strans in brate fetele, Carina, in varsta de 8 ani si Amalia, de 13 ani. Atunci cand dorul nu mai poate fi stapanit, da o fuga acasa, la Campina, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.