Incendiu intr-un salon al Spitalului de Boli Infectioase Movila din Ploiesti (unitate suport Covid). Doi pacienti au decedat si alti 20 au fost evacuati. O infirmiera a suferit arsuri.

Sursa: phon.ro
Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 07:42
64 citiri
Potrivit pompierilor, incendiul este in acest moment lichidat. Acesta s-a produs intr-un salon de la parterul cladirii, pe o suprafata de 20 de metri patrati, cu degajari mari de fum.

Raed Arafat, aflat la fata locului, a declarat ca cei doi pacienti erau ventilati non-invaziv, astfel ca era o incarcatura de oxigen in incapere: "Infirmiera a miscat un pat ca sa puna un aparat in priza, apoi am inteles ca s-a declansat incendiul. Poate a fost o scanteie, urmeaza sa stabilim. Pompierii au ajuns ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.