Incendiu la spitalul de boli infectioase din Ploiesti. Directorul, despre cauza tragediei: "Nu de la instalatia de oxigen s-a produs"

Sursa: Adevarul
Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 08:40
48 citiri
Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Bogdan Nica, a spus ca incendiul s-ar fi putut declansa de la o defectiune fie de la un aparat sau un pulsoximetru, fie bolnavul care era agitat a miscat patul si s-a produs o scanteie. Acesta sustine ca nu instalatia de oxigen a fost problema. "Intr-o atmosfera cu incarcatura mare de oxigen s-a produs incendiul. Este un risc asumat cand tratezi cu cantitate mare de oxigen, orice scanteie sau chiar spontan, spun specialistii, se poate aprinde ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.