Persoanele aflate in autoizolare din Ploiesti pot solicita sprijinul A.S.S.C pentru aprovizionarea cu alimente, apa si bunuri necesare traiului.

Sursa: phon.ro
Luni, 09 Martie 2020, ora 18:26
49 citiri
In vederea prevenirii raspandirii coronavirusului, Primaria municipiului Ploiesti vine in sprijinul populatiei prin adoptarea, in data de 6 martie 2020, a Hotararii nr. 1 a Comitetului Local al Situatiilor de Urgenta care prevede:

- Persoanele aflate in autoizolare pe teritoriul municipiului Ploiesti pot fi ajutate in aprovizionarea cu apa si alimente de catre rude si/sau prieteni.

Daca este necesar, persoanele aflate in autoizolare pot solicita sprijinul A.S.S.C pentru aprovizionarea cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.