Un lider PNL a sesizat CNCD după discursul rasist de la Băile Tușnad al premierului ungar: ”Viktor Orban instigă, de fapt, la un experiment social de factură eugenică”
PNL / stiri PNL
Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a anunţat joi, 11 august că a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu privire la discursul rasist susţinut la Tuşnad de premierul ungar, Viktor Orban, care este și lider al partidului FIDESZ. ”Am sesizat CNCD cu privire la discursul rasist susţinut de ...
Viceprimar din PNL exclus din partid după ce a votat împotriva mandatului de la liberali: „Partea asta nedemocratică din partid este tristă”
Joi, 11 August 2022, ora 11:09 - Viceprimar din PNL exclus din partid după ce a votat împotriva mandatului de la liberali: „Partea asta nedemocratică din partid este tristă”
PNL / stiri PNL
Viceprimarul PNL din Satu Mare, Adelin Cristian Ghiarfaș, a fost exclus din partid după ce într-o ședință de Consiliu Local a votat împotriva mandatului dat de formațiune. Ghiarfaș...
Motivul rar pentru care un primar PNL a demisionat din funcție: "A venit timpul să aleg liniștea"
Marti, 09 August 2022, ora 14:32 - Motivul rar pentru care un primar PNL a demisionat din funcție: "A venit timpul să aleg liniștea"
PNL / stiri PNL
Primarul PNL din orașul Turceni, județul Gorj, a anunțat pe Facebook că demisionează din funcție, mulțumind celor care au susținut-o. Conform primarului Cristina Cilibiu, aceasta a...
Un lider PNL cere ieșirea de la guvernare a UDMR în urma declarațiilor scandaloase ale lui Viktor Orban: ”Nu putem accepta politica separatistă pe care o duce”
Joi, 28 Iulie 2022, ora 19:44 - Un lider PNL cere ieșirea de la guvernare a UDMR în urma declarațiilor scandaloase ale lui Viktor Orban: ”Nu putem accepta politica separatistă pe care o duce”
PNL / stiri PNL
Președintele PNL Satu-Mare, deputatul Adrian Cozma, consideră că UDMR trebuie să iasă de la guvernare, acuzându-i pe liderii partidului că ”au aplaudat” la declarațiile de la Tușnad...
Unul dintre liderii PNL critică modificările la Codul Fiscal: „Reducerea aparatului bugetar ar putea însănătoși economia”
Luni, 25 Iulie 2022, ora 14:04 - Unul dintre liderii PNL critică modificările la Codul Fiscal: „Reducerea aparatului bugetar ar putea însănătoși economia”
PNL / stiri PNL
Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a lansat critici la modificările Codului Fiscal propuse de către Guvern, susținând că mediul privar ar trebui protejat și că...

Despre PNL

Partidul National Liberal este un partid politic din Romania, care se autointituleaza cel mai tanar vechi partid din tara noastra. Dupa 1990, a fost la guvernare in diverse aliante in perioada 1996-2000 si 2004-2008.

Infiintat in 1875, PNL este un partid istoric, care isi aroga meritul de a fi modernizat Romania in urma cu 150 de ani. Liberalii considera ca marile proiecte ale Romaniei moderne au fost infaptuite de ei si poate au dreptate.

PNL se declara si singurul partid autentic de dreapta si singurul reprezentant al liberalismului in Romania.

Din martie 2009, PNL este condus de Crin Antonescu.

Raport asupra sesizarii depuse de Grupul parlamentar al PNL privind abaterile de la deontologia parlamentara senatoarei Diana Iovanovici Sosoaca AMENDAMENTE PNL OUG 29 Impozit pensii speciale final 1 aprilie 2020 Vezi aici discursul transmis, din izolare, la Ludovic Orban Citeste si nota de fundamentare pentru rectificarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019 Citeste si nota de fundamentare pentru rectificarea bugetului de stat pe 2019 Vezi integral proiectul de OUG pentru rectificarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019 Vezi integral proiectul de OUG cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2019 Sesizarea depusa de PNL la CCR prin care invalidarea mandatului de deputat al lui Dragnea Motiunea PNL impotriva lui Anton Anton Motiunea de cenzura a PNL impotriva lui Anton Anton Propunerea legislativa initiata de PNL privind sectia de investigare a magistratilor Citeste AICI textul motiunii de cenzura initiata de PNL, USR si PMP: Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei! Sesizarea depusa la CCR de PNL si USR cu privire la Legea privind spalarea banilor Scrisoarea trimisa de PNL Comisiei de la Venetia Citeste si opinia separata a celor de la USR si PNL Motiunea de cenzura "Demiterea guvernului Dragnea-Dancila, o urgenta nationala!" Listele cu semnaturi falsificate depuse de PNL in Bucuresti Programul de guvernare al PNL Vezi cine sunt parlamentarii PNL care au semnat pentru pensii speciale Protocol colaborare PDL Sector 1 - PNL Sector 1 Statutul PNL Scrisoare Catalin Chereches conducere PNL Protocolul aliantei PNL PC sondaj PNL 2010 Sondaj PNL sondaj PNL

Link-uri utile:

Partidul National Liberal PNL
Partidul National Liberal PNL
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu PNL, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 

Bancuri despre PNL

Concurs de admitere pentru postul de purtator de cuvant al PNL.Intra primul candidat...citeste tot bancul