Ceahlaul solicita retragerea licentelor cluburilor Gloria Buzau, Poli Iasi si Otelul

Joi, 29 Mai 2008, ora 16:55
1417 citiri
Ceahlaul solicita retragerea licentelor cluburilor Gloria Buzau, Poli Iasi si Otelul

Clubul Ceahlaul a anuntat joi, printr-un comunicat, ca va solicita retragerea licentelor gruparilor Otelul, Gloria Buzau si Politehnica Iasi, in conformitate cu articolul 4.4.1.5 din manualul national de licentiere si da de inteles ca acestea au prezentat documente false.

"FC Ceahlaul SA isi exprima indignarea fata de faptul ca unele cluburi din Liga I, carora nu li s-a acordat licenta in prima instanta, 'au produs' ulterior documente care au fost apreciate ca fiind corespunzatoare de Comisia de Apel din cadrul sistemului national de licentieiere. Ceahlaul va solicita organelor FRF sa verifice cu atentie documentele prezentate de cluburi la apel, va cere UEFA o echipa de audit, care sa confirme ca documentele pot fi valabile si va sesiza organele de urmarire penala in vederea tragerii la raspundere a persoanelor care trebuie sa apere interesul statului roman si nu al cluburilor", se arata in comunicatul remis joi de echipa nemteana agentiei NewsIn.

"FC Ceahlaul doreste sa informeze in mod corect mass-media asupra modalitatilor prin care aceste cluburi s-au folosit de inscrisuri ce contravin legislatiei comunitare si nationale in vigoare, respectiv intelegeri de amanare la plata datoriilor catre bugetul de stat, interzise prin OUG nr. 26/2005 privind abrogarea inlesnirilor la plata obligatiilor bugetare restante", se mai arata in comunicatul remis de Ceahlaul.

Cluburile Politehnica Iasi, Otelul Galati si Gloria Buzau au fost informate miercuri ca au primit licenta din parte Comisiei de specialitate din cadrul FRF si vor evolua si in sezonul 2008/2009 in Liga I. Comisia de Licentiere a judecat apelul celor trei cluburi, dupa ce Comitetul Executiv hotarase ca acestea sa nu primeasca licenta din cauza neplatii unor datorii catre stat, fosti sau actuali angajati, si a decis in cadrul sedintei de marti sa dea dreptul celor trei cluburi sa evolueze si in sezonul viitor in Liga I.

In cazul in care una dintre aceste formatii nu ar fi primit dreptul de a juca in Liga I nici la sedinta de marti, Ceahlaul Piatra Neamt ar fi putut sa evolueze si la anul in primul esalon, desi la finalul campionatului trecut, nemtenii au retrogradat in Liga a II-a, dupa ce au terminat pe locul 15.

De ce au scos ucrainenii tancurile americane Abrams din luptă
De ce au scos ucrainenii tancurile americane Abrams din luptă
Ucraina a scos temporar tancurile americane Abrams M1A1 de pe linia frontului, parțial din cauza tacticilor rusești cu drone, au declarat oficialii Pentagonului, citați de The Guardian. În...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#otelul, #Poli Iasi, #retragere, #licenta, #ceahlaul, #gloria buzau , #stiri Poli Iasi