Cum arată, la 56 de ani, femeia care i-a sucit mințile lui Florin Răducioiu FOTO

Luni, 06 Noiembrie 2023, ora 00:07
12445 citiri
Cum arată, la 56 de ani, femeia care i-a sucit mințile lui Florin Răducioiu FOTO
Florin Răducioiu FOTO facebook

Eugenia Ștefan, devenită peste ani Janine Sârbu, a fost una dintre cele mai frumoase manechine ale anilor '90, colegă de generație cu Romanița Iovan, Dana Săvuică, Melek Amet ori Cătălin Botezatu.

Janine, acum în vârstă de 56 de ani, a avut o relație cu Florin Răducioiu, la începutul anilor 1990, de pe urma căreia fostul fotbalist, transferat atunci de la Dinamo la Bari, a avut mult de tras.

„Mă îndrăgostisem până peste cap de ea, era un fotomodel celebru al acelor ani. Toată ființa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese niște contracte în Italia și terminase o idilă cu Florin Segărceanu. Am greșit și nu l-am ascultat atunci pe Giovani Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunț la Janine, dar nu am făcut-o decât foarte târziu. Despărțirea s-a petrecut într-un mod foarte dur”, a povestit el peste ani.

Legenda spune că Răducioiu i-ar fi lăsat iubitei sale un card pe care se afla o sumă importantă de bani, iar ulterior a constatat că banii s-ar fi evaporat. În acel moment, jucătorul a apelat la impresari pentru a recupera ceva din suma pierdută, iar aceștia ar fi intrat cu forța peste ea în casă.

După relația cu Răducioiu, Janine s-a măritat cu magnatul de presă Adrian Sârbu, de care a divorțat în 2003. Ea e stabilită la la Paris, fiind în continuare prezentă în lumea modei din capitala Franței. Ea stă alături de Janice-Arianne, fiica sa, născută din legătura cu Sârbu, într-un apartament care a fost cândva locuința actriței și cântăreței Marlene Dietrich. În urma divorțului, fostul fotomodel a primit o casă, o mașină și 11 milioane de dolari.

Răducioiu a divorțat după 23 de ani

După relația cu Janine, Răducioiu a fost căsătorit timp 23 de ani cu o italiancă pe nume Astrid, alături de care are doi copii. Florin Răducioiu a revenit în țară, după 30 de ani și trăiește cu Andreea Albăstroiu, fosta soție a lui Marian Zlotea. Cel din urmă a fost condamnat la 8 ani și 6 luni ani de închisoare, dar s-a evaporat, fiind fugit în Bologna. Fostul mare atacant trăiește acum în casa fugarului, pe care ANAF vrea să o scoată la licitație.

Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța, este dorit de granzii campionatului FCSB și Rapid. Totuși, acesta și-ar dori să-și continue cariera la un club din...
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
#Raducioiu, #femeie, #Janine, #relatie, #probleme, #Paris , #stiri fotbal