Unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie vine la București, la Țiriac Open

Marti, 05 Martie 2024, ora 16:25
1378 citiri
Unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie vine la București, la Țiriac Open
Richard Gasquet Foto: stevegtennis.com

Jucătorul francez Richard Gasquet (37 ani), în prezent aflat pe locul 117 mondial, va participa la turneul de tenis Ţiriac Open ATP 250 care se va desfăşura la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală în perioada 14-21 aprilie.

"Suntem încântaţi să anunţăm pe Richard Gasquet ca al doilea jucător pentru Ţiriac Open ATP 250. Cunoscut pentru formidabilul său rever cu o mână, clasamentul maxim în ATP la simplu, locul 7, reflectă o carieră impresionantă. Nu rataţi şansa de a vedea acest jucător de elită în acţiune", anunţă, marţi, organizatorii pe pagina oficială de Facebook a turneului.

Primul tenisman confirmat la Ţiriac Open a fost canadianul Denis Shapovalov.

Turneul internaţional de tenis ATP 250 Ţiriac Open, dotat cu premii în valoare totală de 580.000 de euro, va avea loc în perioada 14-21 aprilie la Bucureşti.

Singurul turneu de tenis ATP 250 organizat în România se va desfăşura în incinta "Bazei Sportive Năstase/Marica", iar meciurile vor avea loc în aer liber, pe zgură.

După 8 ani de absenţă în România, turneul revine cu ediţia numărul 25, iar fostul tenisman Ion Ţiriac a precizat că va rămâne aici: "Tenisul se întoarce acasă. De data aceasta va rămâne în România. Ani de zile am aşteptat momentul acesta, mă bucur că a sosit. Vă aşteptăm pe toţi la turneu".

Câştigătorul turneului de tenis ATP 250 va primi 250 de puncte ATP, competiţia atrăgând astfel un tablou de jucători de top, din primii 100 în clasamentul ATP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitura primită de Ion Țiriac de la un fost număr 7 ATP
Lovitura primită de Ion Țiriac de la un fost număr 7 ATP
Turneul de tenis Ţiriac Open (ATP 250), care se desfășoară la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală, în perioada 15-21 aprilie, a primit o grea lovitură după retragerea de ultim...
Cel mai bun tenismen român, dezamăgit de Ion Țiriac: ”Fiecare e pe barba lui. Nu mai am ce să comentez...”
Cel mai bun tenismen român, dezamăgit de Ion Țiriac: ”Fiecare e pe barba lui. Nu mai am ce să comentez...”
Tenismanul Filip Cristian Jianu, cel mai valoros român al momentului, locul 282 ATP. învins de moldoveanul Radu Albot în runda finală a calificărilor turneului Ţiriac Open (ATP 250), a...
#Richard Gasquet, #Tiriac Open, #tenismen, #istorie , #stiri tenis