FOTO "Detectivii climei", proiectul care provoaca elevii sa protejeze Pamantul: "Informarea si constientizarea, primul pas in lupta cu defrisarile ilegale"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Mai 2019, ora 20:15
82 citiri
Un proiect scolar propus de Agentia Spatiala Europeana - "Detectivii climei" - provoaca elevii intre 8 si 15 ani din Europa sa "faca o diferenta" in intelegerea si protejarea climei Pamantului. Doua clase de la o scoala din Ramnicu Valcea au acceptat provocarea si au intrat in joc. Am vorbit cu ei pentru a afla ce indicii au gasit in urma investigatiei, concluziile la care au ajuns si ce solutii propun pentru rezolvarea problemei abordate. GALERIE FOTO Elevii a doua clase, a V-a si a VII-a din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.