RAZBOIUL DECLARATIILOR! Prefectul de Valcea: "Despre competenta si demnitate nu cred ca pot primi lectii de la domnul Stanculescu"

Vineri, 01 Septembrie 2017, ora 11:37
113 citiri
Vremuri tulburi in politica si administratia din judetul Valcea, politicienii iesind din amorteala de dupa canicula din aceasta vara si incepand sa-si dea la "gioale" cum nu au facut-o nici in campaniile electorale de anul trecut. Acuzatiile si jignirile curg pe banda rulanta, spre deliciul jurnalistilor, dar si spre nemultumirea valcenilor.
Cea mai noua "batalie" sa da intre prefectul de Valcea, Florian Marin, si consilierul judetean PNL Victor Stanculescu. Evident ca liberalul Stanculescu a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.