Scandal la Roland Garros: Serena Williams nu e de acord cu Simona Halep si Agnieszka Radwanska

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 17:35
9840 citiri
Scandal la Roland Garros: Serena Williams nu e de acord cu Simona Halep si Agnieszka Radwanska
Foto: Hepta.ro

Serena Williams, locul 1 WTA, a declarat ca nu este deranjata de ploaia care a dat peste cap programul meciurilor de la Roland Garros, opinie diferita de cea a polonezei Agnieszka Radwanska si a Simonei Halep, care s-au plans de faptul ca au fost nevoite sa evolueze pe o vreme nefavorabila.

"M-am relaxat (marti, cand a plouat - n.red.) si am ramas aici pana ce s-a anuntat amanarea meciului meu. Nu imi mai aduc aminte ce am facut luni, probabil la fel. Ploaia nu m-a deranjat deloc", a declarat americanca pentru l'Equipe, potrivit News.ro.

Intrebata care este opinia ei despre starea terenurilor, dupa ce mai multe jucatoare s-au plans ca mingile au fost grele din cauza zgurii umede, Williams a raspuns: "Nu am fost ieri pe teren si nu stiu cum au fost conditiile. Bineinteles, a plouat si a fost frig. Sunt sigura ca a fost alunecos si ca a fost foarte dificil sa ramai incalzit. Am avut noroc ca meciul meu a fost astazi si a fost bine."

Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-1, in 62 de minute, pe ucraineana Elina Svitolina, locul 20 WTA. In faza urmatoare, americanca va evolua cu Iulia Putinteva din Kazahstan, locul 60 WTA, care a invins-o, tot miercuri, cu 7-5, 7-5, pe Carla Suarez Navarro, locul 14 WTA.

Simona Halep, locul 6 WTA, eliminata in optimi la Roland Garros, de Samantha Stosur, crede ca nu trebuia sa se joace pe ploaie la French Open, subliniind ca a fost aproape de o accidentare la spate.

"Nu am cuvinte. A fost imposibil de jucat. Si sa joci pe timp de ploaie mi se pare cam mult. Nimanui nu-i pasa de jucatori. Nu ma intereseaza ca am pierdut meciul azi, dar am fost aproape sa ma accidentez la spate, iar asta este o mare problema. Dar nimanui nu-i pasa. Trebuie sa mergem si sa jucam", a spus ea, marti.

Citeste mai multe despre reactia Simonei Halep.

Si Agnieszka Radwanska, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, i-a criticat pe organizatorii turneului de la Roland Garros, care au permis disputarea unor meciuri in conditii de ploaie, marti, dupa eliminarea in optimi in fata bulgaroaicei Tvetana Pironkova.

"Sunt surprinsa si furioasa ca a trebuit joc pe ploaie. Nu este un turneu de 10.000 de dolari, este un Grand Slam. Cum puteti permite sa se joace pe ploaie? Nu am putut juca in aceste conditii. Cred ca nu se acorda importanta lucrurilor pe care le credem. Probabil se ocupa cu altceva. Sunt nervoasa. Nu pot continua sa joc asa, nu sunt in stare buna pentru asta", a declarat Radwanska.

Citeste mai multe despre reactia Agnieszkai Radwanska.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Serena Williams ploaie Roland Garros, #Halep ploaie Roland Garros, #Radwanska ploaie Roland Garros , #Simona Halep