Culmea tupeului. Italienii de la Impregilo au cerut DAUNE de 300 MILIOANE lei pentru rezilierea contractului la autostrada demolata intre Sibiu si Orastie!

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 22:35
143 citiri
Statul roman s-a trezit reclamat la Curtea de Arbitraj Comercial International de la Paris de catre Salini Impregilo, carora CNADNR le-a reziliat de curand contractul pentru autostrada demolata intre Cunta si Saliste. A cerut daune de peste 300 milioane lei.
Firma italiana Salini Impregilo, careia recent Compania Nationala de Autostrazi (CNADNR) i-a reziliat contractul pentru lotul 3 din autostrada Sibiu Orastie, se considera nedreptatita. Salini Impregilo a reclamat CNADNR la Curtea de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu