De ce nu se retrage Simona Halep. Obiectivul pe care ține neapărat să-l atingă

Joi, 23 Martie 2023, ora 15:42
3668 citiri
De ce nu se retrage Simona Halep. Obiectivul pe care ține neapărat să-l atingă
Simona Halep vrea la JO 2024 FOTO facebook

Simona Halep are deja șapte luni de când nu mai joacă tenis și nici măcar nu știe când va fi judecată pentru a primi o pedeapsă definitivă.

Fostul lider mondial va împlini anul acesta 32 de ani și nu e creditată cu mari șanse de a reveni în topul tenisului mondial feminin.

Ea nu renunță însă la tenis pentru că mai are de îndeplinit un obiectiv și anume participarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

"Sunt convins că în cartea ei de telefon undeva e notată acolo Olimpiada și va trebui bifată cu verde. Cred că este o motivație suplimentară și contează foarte mult ce se va întâmpla. Ea merită să joace în continuare și să reprezinte România la Olimpiadă.

Pentru că nu e corect ce i se întâmplă. Cineva la un moment dat poate că va răspunde și ar trebui să-și asume responsabilitatea. Ea nu merită ce i se întâmplă acum și nu poate nimeni să-i ia toate meciurile, tot ce a făcut ea și întreaga carieră pentru ce se întâmplă acum. Nimeni!

Ea a avut o perioadă de doi ani în care o trezeai noaptea, bătea pe oricine și se ducea și se culca la loc", a declarat Cosmin Hodor, fostul ei manager de imagine, la DigiFM, citat de digisport.ro.

Simona Halep are în palmares două titluri de Grand Slam: Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

#Simona Halep, #JO 2024, #obiectiv, #participare, #nu renunta, #tenis , #stiri tenis