Simona Halep castiga turneul de la Hua Hin intr-o maniera entuziasmanta

Duminica, 24 Decembrie 2017, ora 14:13
19434 citiri
Simona Halep castiga turneul de la Hua Hin intr-o maniera entuziasmanta
Foto: Facebook / World Tennis Thailand Championship 2017

Simona Halep a castigat finala turneului demonstrativ de la Hua Hin, din Thailanda, World Tennis Thailand Championship, dupa un ultim act in care a dispus de Karolina Pliskova din Cehia, scor 6-2, 6-3.

A fost un meci care a durat o ora si un minut, iar Simona castiga acest turneu, unul de pregatire pentru cel de la Shenzhen, din China, care va debuta pe 1 ianuarie.

Doar 28 de minute a durat primul set, unul controlat intr-o maniera categorica putem spune de Simona Halep, care a avut emotii doar la 2-2, cand Pliskova a reusit doua puncte la rand, dupa un start in tromba al romancei, care a avut 2-0 pe tabela.

Cu multa rabdare, cu lovituri lungi si apasate pe fundul terenului, Simona a pus-o apoi in dificultate pe Pliskova, care nu a mai avut solutii si a pierdut meritat primul set cu 6-2.

Locul 1 mondial WTA a inceput excelent si debutul mansei secunde, cand a avut tot 2-0 pe tabela, dupa un break la debut.

Putem spune ca arma numarul 1 a Simonei a fost si in aceasta zi, precum si in partida cu Johanna Konta de sambata, serviciul foarte bun, primul serviciu mai ales, care a produs multi asi.

A fost 6-3 in mansa secunda, iar Simona triumfa in acest turneu demonstrativ din Thailanda, dupa ce in prima partida, cea de sambata din semifinale, a dispus de Johanna Konta cu un dublu 6-3.

Asadar, doar 11 game-uri pierdut in acest turneu, 6 cu Konta si doar 5 cu Karolina Pliskova.

Simona va merge de pe 1 ianuarie in China, pentru a participa la primul turneu pe puncte din noul sezon, la Shenzhen, turneu castigat de romanca si in 2015.

Desfasurarea intalnirii:

Victorie pentru Simona Halep, care castiga primul turneu din acest nou sezon!

14.08: 5-3 Halep, dupa un game foarte lung si greu, in care Pliskova a avut ceva sanse de 4-4...

13.59: Simona isi pastreaza aceasta diferenta de 2 puncte, 4-2.

13.55: 2-3, punct frumos acum la final de game, vine in spatele romancei Pliskova.

13.52: Inca un game la zero, este 3-1 pentru sportiva noastra nascuta la Constanta.

13.49: 1-2, Pliskova face si ea un prim punct in acest set, sa vedem daca va si egala, exact cum s-a intamplat in prima mansa.

13.47: 2-0, foarte lung, foarte apasat loveste Halep, care nu ii lasa multe solutii Pliskovei.

13.45: Inceput perfect si in setul 2, 1-0 pentru Halep cu break avans.

6-2, Simona Halep a dominat acest prim set intr-o maniera categorica! A durat doar 28 de minute aceasta mansa.

13.37: Simona Halep face un dublu break si are 5-2 in acest prim set, pe care il poate incheia imediat, cand va servi pentru 1-0 la seturi!

13.33: 4-2, Simona se duce din nou la 2 puncte distanta fata de sportiva nascuta in Cehia, cu 3 titluri obtinute in 2017 in WTA.

13.29: Un nou break facut de Simona Halep, care se mentine la conducere in aceasta prima mansa, este 3-2!

13.26: 2-2, revine in set Pliskova, desi Simona Halep a avut multiple sanse de 3-1, dupa ce a revenit in game de la 15-40..

13.19: 2-1, in fine face si sportiva din Cehia primul punct in acest meci.

13.16: 2-0, Halep incheie cu as game-ul, e in control Simona in acest debut de meci.

13.14: Inceput bun pentru Simona Halep, cu break la chiar primul game.

Incepe partida, Pliskova e la serviciu!

13.07: A inceput incalzirea oficiala intre cele doua.

13.04: Avem imagini de la Hua Hin, cele doua jucatoare sunt prezentate.

Simona Halep a trecut sambata in semifinale intr-o maniera categorica de Johanna Konta din Marea Britanie, locul 9 mondial, scor 6-3, 6-3.

Simona Halep o invinge pe Johanna Konta la Hua Hin

In a doua semifinala, Pliskova, 4 WTA, a dispus poate la fel de clar de Jelena Ostapenko din Letonia, 7 mondial, scor 6-1, 6-4.

Halep si Pliskova se intalnesc duminica pentru a 8-a oara in cariera, iar sportiva din Romania domina clar acest capitol, conducand cu 5-2.

Ultima data s-au intalnit in semifinalele de la Roland Garros, cand romanca triumfa in 3 seturi, 6-4, 3-6, 6-3.

Este primul turneu la care Halep ia parte dupa incheierea sezonului 2017, acesta fiind unul demonstrativ, de pregatire pentru cel de la Shenzhen, China, care va incepe din 1 ianuarie.

De la ora 15 are loc finala mica, intre Ostapenko si Konta.

Partida va fi televizata pe DigiSport.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Simona Halep live finala Hua Hin, #Halep Pliskova finala demonstrativ Thailanda, #cronica finala Halep Thailanda , #stiri Simona Halep