WTA prezinta cele 5 concluzii trase dupa victoria Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 10:01
10089 citiri
WTA prezinta cele 5 concluzii trase dupa victoria Simonei Halep la Turneul Campioanelor
Foto: Hepta.ro

Asociatia de Tenis Feminin (WTA) a tras cinci concluzii dupa debutul convingator al Simonei Halep in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor.

WTA o lauda pe Simona intr-un material publicat pe site-ul oficial, in care considera victoria sportivei noastre ca fiind "una senzationala".

Iata cele cinci concluzii pe care WTA le-a tras dupa acest meci:

1. Simonei ii place sa o intalneasca pe Madison Keys - Este o jucatoare pe care stie cum sa o bata. Au jucat de trei ori anul acesta, in a doua jumatate a sezonului, iar Halep s-a impus de d fiecare data. Este ceva in jocul Simonei care continua sa o nauceasca pe Keys. Pe hartie, Keys ar trebui sa fie avantajata de serviciul lui Halep, dar romanca este mereu cu un pas inainte. Tot timpul, Simona a avut un plan corect de joc in fata lui Keys.

2. Pozitivitatea este cheia pentru Simona - Dupa ce a luat primul set in 27 de minute, cu un mare ajutor din partea lui Keys, care a avut 18 erori nefortate, Halep nu a reusit sa faca un break in startul setului secund. S-a observat astfel frustarea ei. Norii incepeau sa apara in capul sau, dar a reusit sa iasa din acest moment dupa un timeout grozav petrecut alaturi de Darren Cahill.

3. Halep poate fi favorita la calificare - Simona a transmis un mesaj puternic cu jocul ei solid. Romanca avea deja cele mai bune statistici in intalnirile directe cu rivalele, cu 10 victorii si 7 infrangeri in total.

4. Niciodata sa nu subestimezi emotiile unei debutante - Pentru o debutanta precum Madison Keys, prima experienta la Turneul Campioanelor a fost plina de emotii, iar asta s-a vazut. Si ea a recunoscut ca a avut emotii.

5. Keys va trebui cel mai probabil sa o invinga pe Kerber pentru a avea sanse sa mearga in semifinale - Infrangerea cu Simona transforma pentru Keys meciurile cu Kerber si Cibulkova intr-unele pe care trebuie sa le castige neaparat. Cu Cibulkova are 3-0 in meciurile directe, dar cu Kerber scorul este 1-5.

Simona Halep a inceput Turneul Campioanelor cu o victorie categorica in fata americancei Madison Keys.

Sportiva noastra a invins-o pe ocupanta locului 7 in clasamentul WTA cu 6-2, 6-4, intr-un meci din Grupa Rosie. Romanca a ridicat de mai multe ori publicul in picioare prin loviturile superbe reusite.

Dupa acest meci, Simona si-a asigurat un bonus de 153 de mii de dolari pentru victorie. De asemenea, Simona mai are garantat un cec in valoare de 151 de mii de dolari, bonus de participare la Turneul Campioanelor.

Simona a mai obtinut totodata si 230 de puncte in clasamentul WTA.

In meciul urmator, Simona se va duela cu Angelique Kerber, ocupanta locului 1 WTA. Confruntarea va avea loc marti, de la ora 14:30, in direct pe Ziare.com.

C.S.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Simona Halep Turneul Campioanelor, #Simona Halep concluzii WTA, #Simona Halep Madison Keys , #Turneul Campioanelor