Cat costa recuperarea unui animal lasat liber pe strazi si capturat de autoritati. "Pentru un cal suntem in instanta sa devenim proprietari"

Sursa: Adevarul
Joi, 04 Iulie 2019, ora 16:19
51 citiri
Animalele capturate de Serviciul Public de Gestionare a Cainilor fara Stapan din Slatina inseamna cheltuieli considerabile pentru proprietarii care vin sa le recupereze. Unii chiar renunta. Serviciul Public de Gestionare a Cainilor fara Stapan din municipiul Slatina, aflat in structura primariei, care de anul trecut are atributii si in capturarea altor animale lasate libere pe domeniul public, a capturat, in 2018, 19 cai si doua vaci. Animalele au fost gasite, in majoritate, la iesirea din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.