Politistii isi cer pensionarea cu zecile. Lider de sindicat: "Din cei 40.000 de politisti, vorbim de 10 cazuri de *pensii nesimtite*, personaje agreate de sistem"

Sursa: Adevarul
Marti, 01 August 2017, ora 15:42
69 citiri
Curg solicitarile de iesire la pensie din partea politislor, speriati de anuntata modificare a legislatiei. Nu e vorba, insa, de pensii nesimtite, spune un lider de sindicat, numele puse in discutie in spatiul public fiind, punctual, personaje agreate de sistemul politic. Numele Alina Popescu, subsecretar de stat in Ministerul Internelor, pensionata dupa caderea Guvernului Grindeanu, desi nu are decat 44 de ani, si reangajata ca si consilier al aceluiasi ministru Carmen Dan, ca personal ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.