Scolile private, la limita falimentului, desi ar putea primi copiii in siguranta: "Habar n-am de cand pot lucra. Cu ce platesc?"

Sursa: Adevarul
Marti, 05 Mai 2020, ora 17:33
91 citiri
Singura gradinita particulara din judetul Olt asteapta cu nerabdare, presata de parinti, dar si de necesitatea de a tine afacerea in viata, vesti despre cand isi poate redeschide portile. "Nimeni nu stie nimic, ceea ce mi se pare total deplasat", spune administratorul scolii. Parintii trebuie sa se intoarca la munca, bunicii nu pot fi o solutie pentru nepotii lor in aceasta perioada, angajatii afacerilor private care depind strict de deciziile guvernantilor sunt cu un picior in somaj, desi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.