Targul in care s-a permis accesul cu porci, desi medicii veterinari au interzis acest lucru. Primar: "N-am unitate militara, sa pazesc pe toate stradutele"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Noiembrie 2018, ora 14:48
108 citiri
O primarie a primit amenda de 12.000 lei pentru ca ar fi permis accesul in targul de saptamana cu animale, desi DSVSA a interzis acest lucru inca din vara. Primarul spune ca situatia este alta. Targul de saptamana de la Osica de Sus, care se tine duminica, multa vreme recunoscut drept cel mai mare targ de animale din judetul Olt, este de saptamani bune inchis, cel putin in teorie, comerciantilor de pasari si animale. Inspectorii din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.