Topul celor mai bune bancuri despre Caracal, cel mai amuzant oras din toata Oltenia. De ce pun caracalenii steaguri la poarta?

Sursa: Adevarul
Vineri, 06 Februarie 2015, ora 17:03
322 citiri
Orasul Caracal, fosta capitala a judetului Romanati pana ce acesta sa fie divizat si redenumit "Olt", detine unul dintre cele mai bine prezervate cartiere de case declarate monumente istorice din intreaga tara. In plus, sediul Teatrului National de aici este de-a dreptul impresionant, fiind inaugurat in anul 1901, dupa planurile arhitecturale ale arhitectului austriac Franz Bileck. Bogatia de ornamente a Teatrului din Caracal, la exterior si la interior, a fost remarcata si de Nicolae Iorga in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.