Vicepremierul Paul Stanescu promite o coloana a infinitului de 52 de metri in fata Parlamentului. "Vom avea discutii cu doamna primar general"

Sursa: Adevarul
Vineri, 28 Septembrie 2018, ora 15:31
79 citiri
Vernisajul unei expozitii de lucrari inspirate din operele lui Brancusi a avut loc joi-seara, 27 septembrie, la Slatina si a adunat mai multi politicieni locali. Unul din protagonisti a catalogat evenimentul drept "planetar", iar vicepremierul Paul Stanescu si-a luat angajamentul ca va sustine amplasarea unei Coloane a Infinitului din inox, inalta de 52 metri, in fata Palatului Parlamentului. 21 de opere reconstituite ale lui Constantin Brancusi, (opere disparute sau distruse, a precizat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.