VIDEO Povestile de succes ale inginerilor absolventi de liceu tehnologic: "In clasa a VIII-a visam sa lucram la un service si sa reparam masini, cum viseaza orice copil"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Noiembrie 2018, ora 17:38
134 citiri
Avantajele invatamantului tehnic rareori le sunt expuse elevilor de gimnaziu, mult mai des copiii fiind amenintati ca "daca nu inveti, la tehnic ajungi". Trei absolventi, astazi specialisti in fabrici de top, au venit sa le rastoarne adolescentilor aceasta perceptie. Trei absolventi ai Liceului Tehnologic "Alexe Marin ( fostul Liceu Industrial IPTAPA, cum era cunoscut cu 20 de ani in urma in Slatina) au venit, miercuri, 7 noiembrie 2018, sa le spuna copiilor care in vara viitoare sau peste doi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.