Baschetbalist american ucis: Motivul incredibil al crimei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 10 Octombrie 2011, ora 15:10
8999 citiri
Baschetbalist american ucis: Motivul incredibil al crimei

Sportivul american Hardy Chauncey a fost ucis, in noaptea de sambata spre duminica intr-un club din Giurgiu, dintr-un motiv pe cat de incredibil, pe atat de stupid - si-a pus sapca pe capul unei tinere!

Astfel, baschetbalistul american, care a sosit in club pentru a sarbatori victoria obtinuta de echipa sa, CSS Giurgiu, in meciul cu Dinamo. In jurul orei trei si jumatate, el s-a urcat pe ring si a pus sapca pe care o avea pe capul unei tinere.

Imediat, un amic al tinerei a venit sa ii ceara socoteala iar pentru ca americanul nu vorbea mai deloc limba romana un alt tanar, Ionut Tanasoaia, s-a enervat si l-a lovit pe sportiv.

Acesta a cazut de pe ring si s-a lovit puternic la cap, murind ulterior la spitalul Bagdasar din capitala.

"Intrucat victima nu cunostea limba romana, nu a inteles reprosurile martorului (aflat in stare de ebrietate-n.r.), motiv pentru care a intervenit si inculpatul (Ionut Tanasoaia-n.r.), Victima, prin gesturi, i-a dat de inteles inculpatului ca nu cunoaste limba romana, insa acesta i-a aplicat o lovitura puternica cu pumnul in barbie. Victima a fost proiectata si s-a izbit cu capul de pardoseala salii de dans, situata la o diferenta de nivel de 40 de centimetri de locul unde se afla victima in momentul lovirii. Urmare a evenimentului respectiv, s-a tulburat grav ordinea si linistea publica, participantii la discoteca parasind clubul", consemneaza procurorul, informeaza Mediafax.

Chauncey Hardy, baschetbalistul american care a fost batut de interlopi la Giurgiu, a murit duminica seara dupa ce a suferit doua atacuri de cord.

Sportivul american a fost adus la spitalul Bagdasar duminica dimineata, in stare foarte grava, dupa ce a fost implicat intr-o altercatie cu un grup de interlopi din Giurgiu, intr-o discoteca.

Ultimele imagini cu americanul Hardy in viata

Principalul suspect in cazul uciderii baschetbalistului american Hardy Chaunecey, George Ionut Tanasoaia, a recunoscut ca l-a lovit pe sportiv si acum se afla in custodia autoritatilor asteptand sa afle daca va fi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Baschetbalistul american batut de interlopi la Giurgiu a murit

Tanasoaia, in varsta de 25 de ani, s-a predat politistilor din Giurgiu luni dimineata, in jurul orei 04.00, primind imediat o ordonanta de retinere pentru 24 de ore din partea procurorilor.

* In imaginile postate pe pagina de Facebook a clubului giurgiuvean este surprins momentul in care Hardy este luat la rost pentru ca i-a pus sapca pe cap unei tinere.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#american omorat giurgiu, #baschetbalist american ucis giurgiu, #motiv crima giurgiu , #baschetbalist american ucis