Froch l-a batut pe Kessler

Duminica, 26 Mai 2013, ora 02:21
14853 citiri
Froch l-a batut pe Kessler
Foto: Daily Mail

Carl Froch l-a invins la puncte, sambata seara, pe Mikkel Kessler si se afla acum in posesia titlurilor IBF si WBA la categoria supermijlocie.

La un an distanta de la victoria categorica in fata lui Lucian Bute, boxerul britanic a fost vazut castigator de toti cei trei arbitri, care au punctat in felul urmator: 118-110, 116-112 si 115-113.

Disputata pe impresionanta arena O2 din Londra, in fata a aproape 20.000 de suporteri, lupta dintre Froch si Kessler poate candida cu mare succes la titlul de cea mai frumoasa a ultimilor ani.

Cei doi pugilisti si-au impartit pumni pe toata durata luptei si n-au tras de timp nici macar in ultima runda. De altfel, in cea de-a 12-a runda puteam sa asistam la un KO, danezul fiind salvat de gongul final.

Froch a dominat inceputul partidei, insa Kessler a reusit sa echilibreze lupta incepand cu runda a 5-a. N-a fost insa sufiecient pentru a obtine victoria si astfel Cobra si-a luat revansa pentru infrangerea suferinta in 2010, in Danemarca.

La 35 de ani, Froch a intrat in posesia a doua centuri mondiale si lumea boxului asteapta acum revansa cu Andre Ward, detinatorul titlului WBC.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, lupta dintre Carl Froch si Mikkel Kessler.

Desfasurarea luptei:

ora 02:23 - Decizie unanima din partea arbitrilor: Froch castiga la puncte lupta cu Kessler.

ora 02:19 - Asteptam acum decizia arbitrilor.

Runda 12: Ce luptatori! Froch si Kessler si-au apartit pumni seriosi, iar Kessler a fost la un sa fie trimis la podea. Cei doi s-au imbratisat dupa gongul final.

Runda 11: Kessler a avut o serie excelenta pe finalul rundei, dar si Froch a aruncat cateva lovituri bune.

Runda 10: Oboseala isi spune cuvantul. Atat Froch, cat si Kessler trimit mai putini pumni si de multe ori nu mai nimeresc tinta. O runda echilibrata.

INFO: 86-85 pentru Froch e scorul in acest moment, conform specialistului celor de la Sky Sports.

Runda 9: Bataie in toata regula intre cei doi. Kessler a inceput mai bine, dar Froch a compensat pe finalul rundei.

Runda 8: O runda in contul lui Froch. Englezul a lovit puternic, iar Kessler s-a clatinat serios de cateva ori.

Runda 7: Cei doi pugilisti s-au dezlantuit. Ploaie de pumni intre cei doi. O runda cu multe lovituri puternice de ambele parti.

INFO: Conform specialistului celor de la Sky Sports, dupa 6 runde, scorul este egal intre cei doi pugilisti, 57-57. Froch a luat primele trei runde, in timp ce Kessler si-a adjudecat urmatoarele trei runde.

Runda 6: Ei bine, runda aceasta merge in dreptul lui Kessler, care a lovit bine si chiar l-a pus in mare dificultate pe Froch. Englezul pare ca da semne de oboseala, pe cand danezul e mai bun de la runda la runda.

Runda 5: Pumni grei impartiti in aceasta runda. Lupta devine din ce in ce mai agresiva, iar Kessler da semne de revenire dupa un inceput mai slab.

Runda 4: O runda extrem de frumoasa, cu multe lovituri bune din partea ambilor pugilisti. Cu un plus insa pentru britanic.

Runda 3: Kessler a aratat mai bine in aceasta runda, dar din nou Froch da senzatia ca are lupta in mana.

Runda 2: Froch pare in mare forma. O noua runda echilibrata, dar britanicul a reusit cateva lovituri ce l-au pus in dificultate pe danez.

Runda 1: O prima runda de tatonari intre cei doi pugilisti. Froch a fost cel mai insistent, insa n-am avut parte de lovituri puternice.

ora 01:31 - A INCEPUT LUPTA

ora 01:20 - E randul lui Kessler sa-i faca intra in ring. Bineinteles, in huiduielile spectatorilor.

ora 01:18 - Spectatorii sunt in delir. Intr-o atmosfera senzationala, Froch patrunde in ring.

ora 01:15 - Michael Buffer face preentarile. Primul care va intra in ring e Carl "Cobra" Froch.

ora 01:10 - In cateva momente vor urca in ring cei doi pugilisti. Announcer e nimeni altul decat Michael Buffer.

ora 01:08 - 20.000 de spectatori sunt in arena O2 din Londra. Atmosfera e de-a dreptul incendiara, iar multi specialisti numesc lupta ca fiind 'cea mai mare din istoria categoriei supermijlocie".

ora 12:55 - Se asteapta ca pugilistii sa patrunda in ring in jurul orei 01:15.

ora 12:49 - "Carl Froch e mai bun decat Kessler si va castiga in aceasta seara", a declarat Wayne Rooney pentru Sky. Asta dupa ce l-a vizitat pe Froch la vestiare.

ora 00:16 - URMEAZA LUPTA DINTRE CARL FROCH SI MIKEL KESSLER.

ora 00:15 - Groves l-a facut KO pe Gonzalez cu un croseu de dreapta la barbie.

ora 23:58 - Incepe meciul dintre Groves, neinvins, si Gonzalez.

ora 23:50 - Mai avem putin de asteptat pana la lupta dintre George Groves, un promitator boxer britanic, si Noe Gonzalez

ora 23:22 - Urmeaza lupta dintre George Groves si Noe Gonzalez. Dupa aceasta lupta vom avea main eventul galei, dintre Froch si Kessler.

ora 23:20 - Bellew se impune la puncte.

ora 23:05 - La aceasta ora inca se mai bat Tony Bellew si Isaac Chilemba.

ora 23:00 - Andy Murray si Wayne Rooney se afla in sala.

ora 22:50 - A inceput meciul dintre Tony Bellew si Isaac Chilemba.

ora 21:30 - A inceput gala de la Londra. Va vom tine la curent cu rezultatele pana la startul luptei dintre Carl Froch si Mikkel Kessler, ce va fi comentata in direct, runda cu runda

INFO: Lupta are loc pe are O2 din Londra, intr-o gala ce va incepe la ora 21:30. Main-eventul galei e asteptat sa inceapa in jurul orei 00:00.

INFO: In joc vor fi puse centurile IBF si WBA la categoria supermijlocie. Froch detine centura IBF, dupa ce l-a batut anul trecut pe Bute, in timp ce Froch a pus mana pe centura WBA dupa o lupta cu Brian Magee.

INFO: Avancronica luptei o puteti viziona accesand linkul de mai jos:

Lupta anului in box are loc sambata aceasta

Programul galei de la Londra:

Micki Nielsen vs Paul Morris

Anothony Yigit vs Dee MItchell

Enrico Koelling vs Vygaudas Laurinkus

Tony Bellew vs Isaac Chilemba

George Groves vs Noe Gonzalez

Carl Froch vs Mikkel Kessler

Alte doua lupte, Martin Ward vs Andy Harris si Callum vs Ryan Moore, ar urma sa se dispute dupa terminarea luptei dintre Carl Froch si Mikkel Kessler.

Froch si Kessler au mai luptat si acum trei ani, in Danemarca, iar nordicul s-a impus la puncte.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#Froch batut Kessler, #Froch invins Kessler, #Froch Kessler LIVE, #Froch Kessler in direct , #box
Comentarii