Fetele incep Mondialele de gimnastica din Olanda

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 10:31
1483 citiri

Cea de-a 42-a editie a Campionatului Mondial de gimnastica desfasurate sub sloganul 'Fantastic Gymnastics' debuteaza sambata, la Rotterdam, odata cu intrarea in concurs a fetelor.

La competitia gazduita de cel mai mare oras al tarii-lalelelor, in superba sala Ahoy Arena - de 6000 de locuri, si-au anuntat participarea sportivi din 69 de tari (334 baieti si 238 fete).

Componenta loturilor Romaniei:

Feminin

Sandra Izbasa, Cerasela Patrascu, Gabriela Dragoi, Ana Porgras, Diana Chelaru, Raluca Haidu.

Amelia Racea, care a suferit o noua accidentare, va fi doar rezerva si, cel mai probabil, nu va putea evolua la aceste Mondiale.

Masculin

Marian Dragulescu, Flavius Koczi, Ovidiu Buidoso, Cristian Bataga, Adrian Bucur, Marius Berbecar, Vlad Cotuna.

Colectiv tehnic: Octavian Bellu (coordonator), Florin Cotutiu, Marius Vintila, Liliana Cosma, Lucian Sandu.

Sambata, intre orele 13:30 - 15:15, sunt programate calificarile pe aparate la fete, Romania (foto) fiind repartizata in Subdiviziunea 3, alaturi de Brazilia, Israel si Polonia.

Ordinea intrarii gimnastelor noastre in concurs este urmatoarea:

Paralele (Raluca Haidu, Gabriela Dragoi, Cerasela Patrascu, Ana Porgras, Diana Chelaru)

Barna (Sandra Izbasa, Cerasela Patrascu, Ana Porgras, Gabriela Dragoi, Raluca Haidu)

Sol (Raluca Haidu, Diana Chelaru, Sandra Izbasa, Ana Porgras, Cerasela Patrascu)

Sarituri (Raluca Haidu, Cerasela Patrascu, Sandra Izbasa, Diana Chelaru, Ana Porgras)

Baietii intra in competitie luni.

Finalele vor avea loc in cursul saptamanii viitoare dupa cum urmeaza: feminin - miercuri 21 octombrie, masculin - joi 22 octombrie, pe echipe - duminica 24 octombrie.

Conform estimarilor specialitilor, sanse mari la medalii dintre sportivii tricolori le au Marian Dragulescu (aur la sarituri - CM 2009 Londra) si Ana Porgras (bronz la paralele - CM 2009 Londra).

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună. Am telefonul deschis/ Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună. Am telefonul deschis/ Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#CM gimnastica 2010, #orasul Rotterdam, #gimnaste romane, #gimnasti romani, #Octavian Bellu , #gimnastica