Drama lui Majearu: N-am ce sa mananc

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 12:00
11726 citiri
Drama lui Majearu: N-am ce sa mananc

Mihail Majearu, fostul mare fotbalist al Stelei, traieste intr-o saracie crunta.

Intr-un interviu acordat editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor, Majearu a dezvaluit modul in care sa chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta.

Problemele lui Majearu au inceput acum un an si jumatate, cand a fost evacuat din casa in care locuia in Bucuresti.

"Mi-am mai revenit, dar pe atunci plangeam aproape in fiecare zi. Mi-am plans suferinta. De nervi, de disperare ca nu stiam unde sa ma duc cu sotia si cu cele doua fete. Acum nu mi-a mai ramas decat sa dau statul in judecata. O s-o fac si pe asta!", a declarat Majearu.

Fosta mare glorie a "ros-albastrilor" a tinut sa le multumeasca lui Victor si Gigi Becali, care l-au imprumutat pentru a-si cumpara o casa in comuna Frumusani.

"Le voi multumi toata viata, ca fara acei bani, probabil acum as fi stat intr-un cort pe marginea drumului. Asa, de bine, de rau, stau sub un acoperis", a mai spus Majearu.

N-am caldura

Intrebat ce conditii are in noua sa locuinta, Majearu a dat un raspuns ce-ti taie respiratia: "Am o casa, de fapt nu e casa, sunt, acolo, doua camere. Daca am incalzire centralizata? Voi glumiti? Nu, n-am si n-am nici soba. Asta-iarna m-am descurcat mai cu o patura, mai cu un calorifer pe curent, mai cu dintii stransi. Am avut si ghinion, asa cum am avut toata viata, ca a fost iarna foarte grea, dar uite ca am scapat cu viata!"

In plus, Majearu, care abia daca a mai pus cateva kilograme in plus fata de perioada in care evolua ca fotbalist, sustine ca abia daca are ce sa manance: "Cum naiba sa fiu gras daca eu nici n-am ce sa mananc?!"

Pentru a face rost de un ban in plus, Majearu, care antreneaza o grupa de copii la scoala "Marius Lacatus, da cu sapa prin comuna: "Ii ajut pe taranii aia la munca, ce sa fac? Mai fac si eu rost de un ban".

Mihai Majearu (49 de ani) a jucat la Steaua in perioada 1981-1989, fiind pe teren la finala Cupei Campionilor din 1986. In afara de gruparea "ros-albastra", fotbalistul nascut la Galati a mai evoluat la FCM Galati (1979-1981), Inter Sibiu (1988-1990 si 1991-1993), Panachaiki (1990-1991), Gloria Bistrita (1993-1994), Corvinul Hunedoara (1994-1995) si CFR Timisoara (1995-1996).

I.G.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#drama Mihai Majearu , #Champions League