Steaua - Schalke, meciul ultimei sanse

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 08:10
2580 citiri
Steaua - Schalke, meciul ultimei sanse

Steaua Bucuresti se afla in fata unui meci decisiv pentru parcursul din acest sezon al cupelor europene. In etapa a cincea a grupelor Champions League, "ros-albastrii" ii intalnesc, pe teren propriu, pe nemtii de la Schalke.

Cu numai doua puncte dupa patru meciuri in Grupa E, baietii lui Reghecampf sunt practic obligati sa se impuna in fata lui Schalke pentru a spera la locul 3 in clasamentul final grupei si, implicit, la calificarea in Europa League.

Iar situatia nu este deloc buna pentru tanarul tehnician, care a pierdut mai multi jucatori de baza in ultima vreme. Indisponibili vor fi Pintilii, Filip, Parvulescu si Tatu iar formula de start va avea de suferit.

Foarte probabil, Steaua va incepe cu clasicul sistem 4-2-3-1, cu Georgievski, Szukala, Gardos si Latovlevici pe linia de fund, cu Prepelita facand pereche la inchidere cu Alex Bourceanu si cu o tripleta oarecum inedita - Popa, Chipciu si Tanase - in spatele varfului impins Piovaccari.

Sunt sanse ca "Reghe" sa renunte la Adi Popa, care are evolutii modeste in acest sezon, sa-l treaca pe Chipciu in banda dreapta si sa joace cu unul dintre Stanciu sau Iancu in centru.

In mod sigur, insa, unica sansa a Stelei este sa mizeze pe ofensiva in fata uneia dintre cele mai slabe aparari din campionatul Germaniei.

De cealalta parte, nemtii vin la Bucuresti tot pentru cele trei punte, ei resimtind putin presiunea pusa de FC Basel, elvetienii fiind o amenintare pentru locul secund in grupa.

ECHIPELE PROBABILE

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Prepelita - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tanase - Piovaccari.

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Schalke: Fahrmann- Uchida, Howedes, Matip, Fuchs- Jones, Aogo- Farfan, Meyer, Draxler- Boateng.

Antrenor: Jens Keller

Inaintea acestui meci, Steaua este ultima in clasamentul Grupei E, cu doua puncte din patru meciuri, in timp ce Schalke ocupa pozitia secunda.

Grupa E

1. Chelsea 9 puncte

2. Schalke 6 puncte

_____________________

3. FC Basel 4 puncte

-----------------------------

4. STEAUA 2 puncte

Intalnirea de pe National Arena incepe la ora 21.45 si este transmisa in direct pe site-ul Ziare.com. La TV, Steaua - Schalke va putea fi vazut pe posturile TVR 1, DigiSport 1 si DolceSport 1.

La ora fluierului de start se asteapta o vreme destul de rece in Bucuresti, existand chiar posibilitatea ninsorii slabe.

In tribine se asteapta aproximativ 30 de mii de oameni, "ros-albastrii" fiind parasiti de fani dupa rezultatele slabe din ultima vreme.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Steaua Schalke avancronia, #Steaua Schalke echipe, #Steaua Schalke Champions League , #Champions League