Belodedici face lumina dupa dezvaluirile din Serbia

Sambata, 13 Iulie 2013, ora 18:43
7248 citiri
Belodedici face lumina dupa dezvaluirile din Serbia

Fostul fotbalist roman, Miodrag Belodedici, a decis sa faca lumina dupa ce presa sarba a dezvaluit ca a fost implicat intr-o tentativa de blat.

Dejan Savicevic, fost coleg cu Belo la Steaua Rosie Belgrad, a fost cel care a dezvaluit ca anumiti impresari i-au oferit jumatate de milion de marci germane pentru a aranja finala Cupei Campionilor Europeni din 1991.

Intre jucatorii despre Savicevic sustine ca au primit propuneri similare se afla si Belodedici, insa acesta neaga totul.

"Pe mine, unul, nu m-a contactat nimeni! Oricum, nici pentru un milion de marci n-as fi vandut meciul! Dar, repet, n-am avut cu nimeni o astfel de discutie. Nici lui Prosinecki nu cred ca i-a propus cineva bani. Stateam atunci cu el in camera si as fi aflat. Acum, nu stiu, poate ca o fi stiind Savicevici ceva, poate ca o fi incercat cineva asa ceva, dar nu cu mine. La urma urmei, eu eram un pusti pe atunci, erau alte nume grele in echipa, si daca era sa incerce cineva ceva, incerca cu ei, nu cu mine", a spus Belodedici in Evenimentul Zilei.

Steaua Rosie Belgrad a castigat Cupa Campionilor Europeni in vara anului 1991. Sarbii s-au impus cu scorul de 5-3 in fata lui Marseille, dupa executarea loviturilor de la 11 metri. In timpul regulamentar de joc cele doua echipa nu au putut fi departajate, scorul fiind egal, 0-0.

Belodedici, mituit ca sa blatuiasca finala Cupei Campionilor Europeni

Atunci, Belo devenea primul jucator care castiga cel mai important trofeu al fotbalului european, la nivel de club, cu doua echipe diferite.

Miodrag Belodedici a jucat in cariera sa la Steaua Bucuresti, Steaua Rosie Belgrad, Valencia, Valladolid, Vilarreal si Atlante. A cucerit de doua ori Cupa Campionilor, cu Steaua Bucuresti in 1986 si Steaua Rosie Belgrad in 1991. In nationala Romaniei a strans 53 de selectii si a marcat 5 goluri.

In prezent, Belo lucreaza in cadrul Federatie Romane de Fotbal, ca director al centrelor de juniori.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Belodedici Steaua Rosie, #Belodedici Cupa Campionilor Europeni, #Belodedici Savicevic Steaua Rosie , #stiri Steaua