Opinii: Gascanul Stelei

Vineri, 05 Noiembrie 2010, ora 11:56
1950 citiri
Opinii: Gascanul Stelei

Steaua a invins Utrecht si are sanse bune de a se califica in faza urmatoare a competitiei datorita, in mare parte, lui Bogdan Stancu.

Ca-n mai succesele inregistrate de "ros-albastri" in acest sezon, Bogdan Stancu a avut un rol esential si in partida de joi seara, cand a marcat doua dintre cele trei reusite al formatiei din Bulevardul Ghencea.

Are doar 23 de ani, dar deja a devenit un jucator de baza al Stelei si poate fi liderul tot cautat in ultima perioada de suflarea stelista.

Nascut in orasul lui Dobrin, Stancu si-a inceput cariera, cum era normal, la FC Arges, grupare pentru care avea sa evolueze insa doar in 7 meciuri.

In 2006, Dan Petrescu a vazut in el mai mult decat un tanar promitator si l-a luat la Urziceni, unde avea sa se faca remarcat. Nu neaparat prin goluri, ci prin calitatile sale tehnice impresionante si executii spectaculoase.

N-a rezistat mult la Urziceni (doar doi ani), deoarece a intrat in conflict cu Dan Petrescu si Meme Stoica si-a fost vandut in copropietate la Steaua, pentru un milion de euro.

Dupa doua sezoane in care a fost golgheterul echipei, primul in campionat, al doilea in Europa League, Stancu a explodat cu adevarat in acesta, in care a marcat, pana acum, 13 goluri (10 in Liga I si 3 in Europa League).

La mare cautare

Evolutiile bune din acest sezon l-au adus pe Bogdan Stancu in atentia mai multor grupari importante din Europa, iar un transfer in strainatate bate la usa.

Bataie pe Bogdan Stancu

In ultima perioada s-a tot scris ca "Motanul" este dorit la Galatasaray de Gica Hagi, care vede in el un mare atacant. Insa gruparea de pe malul Bosforului va avea de infruntat o concurenta serioasa pentru a obtine semnatura pitesteanului.

A vrut sa renunte la fotbal

Cel mai bun jucator al "ros-albastrilor" in acest moment are o poveste de viata de-a dreptul emotionanta. Nascut intr-o familie saraca din Pitesti, Stancu a ramas fara tata la 13 ani si a fost intretinut de mama lui, si ea grav bolnava.

Citeste povestea emotionanta a lui Bogdan Stancu

Dupa moartea tatalui sau, Bogdan a renuntat la antrenamente si era hotarat sa abandoneze fotbalul. Din fericire, antrenorul Mihaita Ianovschi l-a convins sa revina.

Anii '70 i-au apartinut lui Dobrin, in anii '80 a fost la putere Balaci, iar Hagi a fost rege in anii '90. Dupa 2000 l-am avut pe Mutu. Sa urmeze oare anii lui Stancu?

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Bogdan Stancu, #Steaua Bucuresti , #stiri Steaua