Reactia lui Becali dupa ce Armata i-a cerut sa plateasca 36 de milioane de euro in 30 de zile

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 20:33
21978 citiri
Reactia lui Becali dupa ce Armata i-a cerut sa plateasca 36 de milioane de euro in 30 de zile
Foto: captura GSP TV

Gigi Becali a vorbit despre notificarea pe care a primit-o din partea Armatei, in care i se solicita sa plateasca despagubiri de peste 36 de milioane de euro in urmatoarele 30 de zile.

Dupa ce Armata a solicitat despagubiri, in urma unei evaluari facuta de o firma aleasa chiar de ea, pentru ca echipa de fotbal a folosit ilegal marca Steaua timp de 10 ani, Becali a afirmat ca nu are cum sa plateasca.

El spune ca Steaua se va desfiinta in cazul in care Armata va obtine si o hotarare in instanta care sa confirme plata despagubirilor.

"Banii nu pot sa-i dau, n-am de unde. Daca vor banii, inseamna ca desfiintam echipa", a mentionat Becali la Digi Sport Special.

Vorbind despre litigiile cu Armata, Becali a mentionat ca reprezentantii CSA nu pot interzice folosirea numelui "Steaua".

Patronul vicecampioanei a dezvaluit ca a primit in urma cu doua zile motivarea sentintei de la Tribunalul Bucuresti, care a decis ca echipa sa poate folosi numele "FC Steaua Bucuresti", asa cum este inregistrat la Tribunalul Bucuresti.

"Asa va pot si eu sa notific pe oricine. Din moment ce nu exista o hotarare judecatoreasca, nu stiu ce vor cu aceste despagubiri. De fapt, exista o hotarare judecatoreasca in sens invers, ca putem folosi numele. In motivarea de la Tribunalul Bucuresti se spune ca putem folosi numele Steaua deoarece asa este si la Registrul Comertului.

Ei au castigat marca, adica nu mai avem dreptul sa folosim emblema, sigla. Numele comercial este numai unul si l-am inregistrat la Registrul Comertului. Avem si hotarare de la OSIM prin care se spune ca FCSB se numeste Fotbal Club Steaua Bucuresti si avem voie sa folosim acest nume", a completat Becali.

CSA Steaua a trimis notificari catre LPF si FRF pentru a solicita interzicerea numelui Steaua Bucuresti cand vine vorba despre echipa patronata de Gigi Becali.

Totodata, Armata a solicitat si retrogradarea Stelei din prima liga.

Armata le-a cerut si reprezentantilor presei sa nu mai foloseasca numele Steaua Bucuresti, sub amenintarea unor procese.

In decembrie 2014, Armata a castigat definitiv la ICCJ marca Steaua. Echipa lui Becali a folosit o noua marca, numita "FCSB", dar in campionat si in cupele europene a continuat sa joace sub numele FC Steaua Bucuresti, asa cum este inscrisa si la Registrul Comertului.

In momentul de fata, Armata si echipa lui Becali mai au pe rol un proces in privinta numelui inscris la Registrul Comertului. Tribunalul Bucuresti i-a dat castig de cauza echipei lui Becali, dar procesul va continua la Curtea de Apel.

Dupa verdictul favorabil de la Tribunalul Bucuresti, echipa lui Becali a renuntat la "FCSB" si in actiunile comerciale si sportive a redevenit "FC Steaua Bucuresti".

C.S.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Gigi Becali reactie proces Armata, #Gigi Becali despagubiri Armata , #stiri Steaua